Hubert Buch-Hansen

Beskrivelse

Hubert Buch-Hansen, født 1977, er ph.d. og lektor ved Department of Business and Politics på Copenhagen Business School.

Han forsker i kartelvirksomheder, konkurrenceforhold og opkøb og fusioner i både Danmark og internationalt. Hubert Buch-Hansen har skrevet flere bøger og videnskabelige artikler om disse emner, bl.a. KARTELLER - AFSLØRINGEN AF AFTALT SPIL I DANSKE VIRKSOMHEDER fra 2016.

Læs mere

Seneste udgivelse

Karteller

I Karteller fortæller Hubert Buch-Hansen historien om en række af de mest spektakulære karteller, som har involveret danske virksomheder. Han undersøger, hvordan karteller fungerer i praksis, og hvilke konsekvenser de har. Læs desuden om, hvordan karteller bliver afsløret og straffet.

Gennem tiden har synet på karteller ændret sig markant. Engang blev karteller (og deres forgængere laugene) anset som en naturlig ting, og de var mere eller mindre lovlige. I dag betragtes de som skadelige, og er stærkt ulovlige. Derfor jagter de danske myndigheder kartellerne, og deltagerne risikerer store bøder og fængselsstraf. Men det er heller ikke småpenge, som kartelmagere har tjent på at aftale spillet.

Bøger af Hubert Buch-Hansen

Tilføj til ønskeliste

Karteller

Hubert Buch-Hansen