Henrik Marstal

Beskrivelse

Henrik Marstal, født 1966, er dansk musiker, komponist, producer og forfatter. Han har som musiker arbejdet med aspekter af rock, pop og electronica samt været aktiv som komponist og tekstsforfatter i flere sammenhænge.

Henrik Marstal har desuden udgivet en række fagbøger primært relateret til musik, herunder JEG LYTTER – ALTSÅ ER JEG fra 2010 og PRØV OG HØR fra 2014. Henrik Marstal har gennem en årrække debatteret musik, medier, køn og kultur, og han har blogget for Information og siden 2012 for Politiken. Endelig har Henrik Marstal en musikpolitisk baggrund, blandt andet som medlem af Statens Kunstfond.

Fotograf: Morten Holtum, 2008

Læs mere

Seneste udgivelse

Prøv og hør

Lars Lilholt og Karl Aage Rasmussen taler om det at være ung og om det at blive ældre, om kærlighed og sorg, om litteratur og billedkunst, men først og fremmest taler de om musikken: om hvad vi hver især søger i den, og hvad den er i stand til at udtrykke, om publikumsforventninger og musikalske fordomme, om inspiration og forbilleder og endelig om det på alle måder uhensigtsmæssige i, at der er så vandtætte skotter mellem musikkens mange udtryksformer.

Bøger af Henrik Marstal