Gitte Heidi Rasmussen

Beskrivelse

Gitte Heidi Rasmussen, født 1962, er ernærings- og husholdningsøkonom. Hun er en erfaren madskribent og kendt for sit arbejde på bl.a. ALT for damerne og ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad.

Gitte Heidi Rasmussen har skrevet en lang række kogebøger og bøger om kost bl.a. VINTERMAD DER VARMER, GRØD og SPIS GODT-serien.

Læs mere

Seneste udgivelse

1000 sunde opskrifter

Omkring hver anden voksen dansker vejer for meget. Pas på dig selv! Hold vægten med 1000 SUNDE OPSKRIFTER – ALT DU BEHØVER FOR AT HOLDE VÆGTEN af ernærings- og husholdningsøkonom Gitte Heidi Rasmussen.
1000 SUNDE OPSKRIFTER er til dig, der vil spise sundt og ikke tage på i vægt. Kogebogen har inspiration til mange års madlavning, og den giver et stort, solidt overblik, som du ikke lige googler dig til.
I 1000 SUNDE OPSKRIFTER får du blandt andet inspiration til alle dagens måltider, opskrifter til både hverdags- og weekendmad, hurtige retter, der giver dig morgenmad og frokost på et par minutter og aftensmad på under et kvarter. Alle opskrifter er med ingredienser, du kan købe i helt almindelige madbutikker.