Ettore Rocca

Beskrivelse

Ettore Rocca, født 1966, er lektor i æstetik på arkitektskolen ved Università ”Mediterranea” di Reggio Calabria og adjungeret professor ved Søren Kierkegaard Forskningscenteret på Det Teologiske fakultet, Københavns Universitet.

På dansk har Ettore Rocca bl.a. sammen med Bente Bramming og Hans Edvard Nørregaard-Nielsen i 2013 udgivet LÆNGSEL: LUNDBYE OG KIERKEGAARD, og sammen med Peter Brandes udgav han i 2014 AT SE ABRAHAM. I 2016 udgav Ettore Rocca bogen KIERKEGAARD, som er en indføring i Søren Kierkegaards forfatterskab.

Foto: Peter Brandes, 2015

Læs mere

Seneste udgivelse

Kierkegaard

Ettore Rocca introducerer med både pædagogisk lethed og akademisk overblik læseren for Søren Kierkegaards begrebsunivers og for hans biografi, som på ingen måde kan adskilles fra hans forfatterskab. Hvis man vil forstå centrale Kierkegaardske begreber og koncepter som ”den indirekte meddelelse” og idéen om ”sygdom til døden” er Roccas bog et glimrende sted at starte. Ligesom den giver et nødvendigt og interessant indblik i Kierkegaards forhold til centrale samtidige skikkelser som Heiberg og Hegel og til det forhold til kristendommen og faderen, som i så væsentlig grad var med til at forme Kierkegaards tænkning.
 

Bøger af Ettore Rocca

Tilføj til ønskeliste

Kierkegaard

Ettore Rocca