Emilie Christine Lilja Hansen

Beskrivelse

Emilie Lilja har gjort sit navn til et brand på sociale medier. Hun er influencer og har direkte kontakt til titusindvis af unge, der igennem videoer og billeder følger hende online og lader sig inspirere. Hun arbejder som Dj og har i 10 år være model hos blandt andet Ford Models, USA og Scoop Models Copenhagen.

Uddannet designteknolog og driver også træningsuniverset LILJATRAINING på YouTube.

Foto: Polina Vinogradova, 2017

Læs mere

Seneste udgivelse

Emilie Lilja - Hellere glad og stærk end tynd og svimmel

I bogen afmystificeres modellivet. Det er ikke er så glamourøst, som det ser ud, og vejen dertil er hård. Så drømmer du om livet som model eller influencer, handler det om ikke at gribe det skævt an ved at træne og spise forkert og springe fra kur til kur. Emilie Lilja fortæller ærligt om, at hun har begået de samme fejl, og at det først og fremmest handler om at leve balanceret. Det betyder ordentlig, sund kost og disciplineret træning til hverdag, men lige så vigtigt er det at kunne give slip og nyde de usunde ting uden dårlig samvittighed.

Emilie Lilja inviterer dig ind bag kulisserne og ind i virkelighedens verden. Her får du foruden hendes personlige historie, gode råd og vejledning til et liv i balance og 8 Liljatraining træningsprogrammer, du kan lave hvor som helst.

Bøger af Emilie Christine Lilja Hansen