Christel Amundsen

Beskrivelse

Christel Amundsen (f. 1957) er forlagsredaktør hos Høst & Søn, hvor hun har arbejdet siden 1991. Ved siden af jobbet som redaktør for både danske og udenlandske forfattere har hun også stået bag flere af forlagets antologier til mindre børn.

Bibliografi: Redaktør af Krudtugler & Englebasser, Juhuuu! På vej i skole, Juhuuu! Jeg kan læse, Juhuuu! Jeg kan læse mere og Orm får en ven og andre historier.

Læs mere

Seneste udgivelse

Godnat - Klassiske historier, rim og sange fra skattekisten

Godnat er en stor antologi med klassiske og nyere godnathistorier, rim og sange for mindre børn. Fra 3-5 år.

På med nattøj og op i sengen. Få stunder slår samværet mellem den voksne og barnet, når der læses historier, som begge kan være fælles om. I Godnat - klassiske historier, rim og sange fra skattekisten er der historier om hygge og samvær, om hvad der foregår om natten, om at sove og ikke kunne sove - eller ikke ville.

Altsammen tilrettelagt, så barn og voksen får en god oplevelse på sengekanten. Fra indholdet: Hanne Hastrup: Godnat Cirkeline, Ida Jessen & Hanne Bartholin: Da Carl næsten sov i telt, Lea Letén: Gaven til far, Den lille Ole med paraplyen, Bjerget i skoven og andre sange og rim. Illustreret i farver.

Pressen skriver:

»Hvis jeg kun fik lov til at redde en børnebog, så ville det helt klart være den her.«
***** – bogrummet.dk

»Bogen er solid og flot indbundet. Den er smukt illustreret af mange dygtige, danske børnebogsillustratorer«
– Lektør, uge 51 december 2015

Bøger af Christel Amundsen