Charlotte Glaser

Beskrivelse

Charlotte Glaser Munch (f. 1972). Inden Charlotte begyndte på Litteraturvidenskab, film- og mendievidenskab og teaterhistorie på universitet i Oslo, Stockholm og København, gik hun som 20-årig på en 1-årig forfatterskole Hun er meget optaget af film, og har skrevet mange interviews og artikler i tidsskrifter, aviser og lærebøger om emnet. Charlotte debuterede i 2001 med ungdomsromanen Trylleslag, og har siden udgivet en række romaner og noveller for unge, samt to letlæste børnebøger.

Flere af Charlotte Glaser Munchs bøger er oversat til svensk, dansk, nederlandsk og tysk.

Charlotte flyttede i 2007 til Stockholm, hvor hun bor med sin mand og to børn.

Læs mere

Seneste udgivelse

#frimegfradeg

Siri er 20 år og forvirret. Hun er indskrevet på en uddannelse, hun ikke ved, om hun tager, fordi hun godt kan lide litteratur eller fordi hendes forældre har sagt, hun skal. Hun er vild med både sin uopnåelige og ikke specielt søde eks Jonas, men som hun har virkelig god sex med, og den søde og rare Ole, som hun kan snakke godt med, men som også er ret kedelig.
I virkeligheden vil Siri bare gerne rejse jorden rundt og få nogle nye oplevelser, men hvordan gør man det, når ens forældre er imod det og man lige pludselig bor i en etværelses med en fyr, man ikke ved om man er forelsket i? Derudover er hendes unge moster og bedste veninde dødssyg af kræft, og Siri er ræd for at miste hende.

#slipmigfri er en ærlig og oprigtig fortælling om, hvor hårdt det kan være at blive voksen. Hvordan alle valg, man tager eller ikke tager, påvirker både en selv og ens omgangskreds. Det er en historie om en ung kvindes søgen efter sig selv i en hvirvelvind af ekskærester, Instagram-filtre og forventninger om, at det hele nok skal blive bedre på et tidspunkt.

Pressen skriver:

»Fint portræt af en lidt rodløs og sårbar ung kvinde, der desperat forsøger at passe ind og tilpasse sit liv, så det lever op til forventningerne. Siri arbejder hårdt for, at "den rigtige Siri" ikke viser sit grimme ansigt, og den usikkerhed, der gennemsyrer hendes liv, vil mange unge - og voksne - kunne spejle sig i.«
- Christine Christensen, Lektør

»#slipmigfri er en roman om at komme til klarhed med sig selv og om, hvad meningen med livet mon kunne være – og desuden også om det, som citatet viser: Verden er større end dig selv. At finde sig til rette i verden er netop at ville vide af, at der er andet og mere end mig og mine lyster […] #slipmigfri er en medrivende og velskrevet bog – fint oversat af Anja Hitz – og den vil ganske givet være et godt bekendtskab for unge (piger især), der er på vej til at finde deres egen mening med tilværelsen.«
- Eiler Jensen, Bogbotten

Bøger af Charlotte Glaser

Tilføj til ønskeliste

#frimegfradeg

Charlotte Glaser