Charles Foster

Beskrivelse

Charles Foster er alt fra professor på Cambridge University (i medicinsk lov og etik) til dyrlæge med speciale i akupuntur for dyr. Han har skrevet rejsebøger og filosofibøger, han er gift, har seks børn og bor i et faldefærdigt hus i Oxford samt i en lille hytte i Exmoor

Læs mere

Seneste udgivelse

Mit liv som dyr

Charles Foster ville finde ud af, hvordan det er at være en grævling, en odder, et rådyr, en ræv og en mursejler. Så det prøvede han. Han boede i en grævlingehule i ugevis og spiste regnorme. Som en odder svømmede han rundt i floder nær Devon midt om natten. Som en by-ræv spiste han skrald fra Londons East End, han blev jagtet som et rådyr, og han fulgte mursejlernes træk fra Oxford til Vestafrika. Mit liv som dyr er en international bestseller. Den bliver til en spillefilm, og den handler om dyrepsykologi og bæstet i os alle.

Charles Foster er alt fra professor på Cambridge University (i medicinsk lov og etik) til dyrlæge med speciale i akupunktur for dyr. Han har skrevet rejsebøger og filosofibøger, han er gift og har 6 børn og bor i et faldefærdigt hus i Oxford samt i en lille hytte i Exmoor.

 

 

Bøger af Charles Foster

Tilføj til ønskeliste

Mit liv som dyr

Charles Foster