Carol Kline

Beskrivelse

Carol Kline er medforfatter til fem bøger i bestsellerserien Chicken Soup for the Soul, som er solgt i over 5 millioner eksemplarer, heriblandt Chicken Soup for the Dog Lover’s Soul og Chicken Soup for the Cat Lover’s Soul samt bogen, der har ligget som nr. 1 på New York Times’ bestsellerliste, Chicken Soup for the Mother’s Soul 2. I 2006 var hun med til at skrive: You’ve Got to Read This Book: 55 People Tell the Story of the Book That Changed Their Life, med Jack Canfield og Gay Hendricks.

Carol, som har en BA (Bachelor of Arts) i litteratur, har siden 1980 været freelance skribent og redaktør med speciale i fortællende nonfiction og selvudvikling. Hun har skrevet for aviser, nyhedsbreve og tidsskrifter, og hun har ud over til sine egne Chicken Soup-bøger også bidraget med historier til mange af de andre bøger i Chicken Soup for the Soul-serien.

Carol er også foredragsholder, kursusholder og dyreretsforkæmper. Derudover har hun undervist offentligheden i systemer til stressmanagement siden 1975.

Læs mere

Seneste udgivelse

Lykkelig uden grund

En bog, der ligeud og med varme og lethed forklarer, hvordan vi kan blive mere lykkelige. Bogen er baseret på videnskabelig research og interviews med 100 virkelig lykkelige mennesker. Marci Shimoff samler alle tråde fra positiv psykologi, den nyeste lykkeforskning, samt meditations- og mindfulness-teknikker på en overskuelig, enkel og brugbar måde. Hun kommer vidt omkring, og der er teknikker for enhver, der ønsker at udvide lykken og livsglæden her og nu, og vi har alle et lykkepunkt, som vi kan udvikle.

Lykkelig uden grund er logisk opbygget i 7 trin til mere livsglæde, og pointerne i hver enkelt indfaldsvinkel til lykken bliver underbygget med casestories, praktiske teknikker, illustrationer og spørgeskemaer, som læseren kan lade sig inspirere af.

Bogen udkom i dansk oversættelse i 2009 - året efter den engelsk-amerikanske Happy for no reason.

Bøger af Carol Kline