Carol Kline

Beskrivelse

Carol Kline er medforfatter til fem bøger i bestsellerserien Chicken Soup for the Soul, som er solgt i over 5 millioner eksemplarer, heriblandt Chicken Soup for the Dog Lover’s Soul og Chicken Soup for the Cat Lover’s Soul samt bogen, der har ligget som nr. 1 på New York Times’ bestsellerliste, Chicken Soup for the Mother’s Soul 2. I 2006 var hun med til at skrive: You’ve Got to Read This Book: 55 People Tell the Story of the Book That Changed Their Life, med Jack Canfield og Gay Hendricks.

Carol, som har en BA (Bachelor of Arts) i litteratur, har siden 1980 været freelance skribent og redaktør med speciale i fortællende nonfiction og selvudvikling. Hun har skrevet for aviser, nyhedsbreve og tidsskrifter, og hun har ud over til sine egne Chicken Soup-bøger også bidraget med historier til mange af de andre bøger i Chicken Soup for the Soul-serien.

Carol er også foredragsholder, kursusholder og dyreretsforkæmper. Derudover har hun undervist offentligheden i systemer til stressmanagement siden 1975.

Læs mere

Bøger af Carol Kline