Carina Antonia Hallin

Beskrivelse

CARINA ANTONIA HALLIN er adjunkt i kollektiv intelligens og international business på CBS og stifter og leder af Collective Intelligence Unit samme sted. Hun forsker især i brug af crowdsourcing til indsamling af opdateret viden, der kan holde beslutningstagere i virksomheder, industrier og offentlige institutioner informeret. Hun er en efterspurgt foredragsholder inden for kollektiv intelligens og crowd-forudsigelser.

Læs mere

Seneste udgivelse

Et netværk af hjerner

En hjerneforsker og to økonomer diskuterer, hvordan vi kan bruge organisationens samlede netværk af hjerner til at nå vores mål.

I disse år forandrer den teknologiske udvikling grundlaget for vores forretning, og vi kan vi ikke længere være sikre på at nå de mål, vi har sat os. Præcis planlægning hører fortiden til.

Men hvis vi tænder for det netværk af hjerner, som organisationen råder over, kan vi sætte en kurs og justere den, mens vi bevæger os fremad.

Vi skal skabe intelligente organisationer, der er mere omstillingsparate end traditionelle top-downorganisationer. Vi skal trække på organisationens netværk af hjerner, når vi indsamler viden og erfaringer, og når vi træffer beslutninger. Og vi skal skabe kloge organisationer, der kan overleve fremtidens skiftende krav. 

Bogen er en inspirationsbog, der sætter gang i diskussionen om, hvordan fremtidens organisationer
ser ud, og hvordan de skal ledes.

Bøger af Carina Antonia Hallin