Camilla Johnson

Beskrivelse

Camilla Louise Johnson, født 1975, er foredragsholder og mor til tre. Hun er vokset op i frikirkelige miljøer og var i syv år en del af ledelsen i Faderhuset.

Hun har i dag viet sit liv til at holde foredrag, bl.a. om hvordan kristne sekter tiltrækker nye medlemmer. SVÆRT BARN HAR MANGE NAVNE fra 2015 er Camilla Louise Johnsons første bog.

Læs mere

Seneste udgivelse

Svært barn har mange navne

Svært barn har mange navne er en hjerteskærende historie om svigt, overgreb, hjernevask og indersiden af et kristent frikirkeligt miljø.

Camilla Johnson vokser op i en stærk kristen plejefamilie, hvor moren er psykisk ustabil. Camilla forsøger gennem hele sin opvækst at blive en del af familien, at høre til, men det lykkes aldrig helt. Hun bliver misbrugt af sin plejebror, sendt væk på efterskole og får ikke siden lov at vende tilbage.

Efter en rodløs og oprørsk teenageperiode finder hun tilbage til det frikirkelige miljø, og hun drages mod Faderhuset, som tilbyder en familie og en mening med livet. Hun adopteres af Ruth Evensen og gennemgår træning til at blive en af lederne. Det handler om uddrivelse, uddannelse af disciple, militærtræning, opgør med de autonome og Ungdomshuset og global kristen hær. Efter et længere ophold i Israel kan hun ikke længere tro på projektet. Det ender i et dramatisk brud.

Bøger af Camilla Johnson