Bente Clod

Beskrivelse

Bente Clod (f.1946) debuterede som forfatter i 1977 og har siden skrevet en lang række bøger, teaterstykker, artikler mm. Hun driver sideløbende sit eget skriveinstitut. For sine foregående ungdomsbøger om Thilde fra Nansensgade: Englekraft, I vilden sky og Himmelfald modtog Bente Clod Kulturministeriets Børnebogspris 2002.

Læs mere

Seneste udgivelse

Kyssekraft

Kyssekraft er Bente Clods modvægt til tidens puritanske og kommercielle syn på erotik og sex. Det er en samling våde og vilde historier, der giver fanden i alle konventionelle forestillinger om sex og hvem, der kan dyrke den – og hvor.

 

På tværs af alder, køn og landegrænser åbnes sluserne. Det er ikke reality-tv, det er ægte varmeudvikling hjemme i teenagerens værelse, på et græsk hotel og ved kobberbryllupsfesten. Det tager fart højt over manegen i et cirkustelt, i Pantomimeteatret, i støvede fløjlsgardiner og et rum fuldt af vinger, i en skibskøje med for lidt plads og en dyr seng med god plads, hvor en mobiltelefon i loftet laver hemmelige optagelser.

Der er fart og kulør på kyssekraften.

 

Bente Clod, f.1946, har et stort forfatterskab bag sig. Hun debuterede i 1976 med bogen Det autoriserede danske samleje og andre nærkampe og har siden skrevet en lang række romaner og noveller. I den erotiske genre er senest udkommet Smagen af dig – erotiske noveller 2003.

Bøger af Bente Clod

Tilføj til ønskeliste

Kyssekraft

Bente Clod

Tilføj til ønskeliste

Body Effex

Bente Clod

Tilføj til ønskeliste

Englekraft

Bente Clod

Tilføj til ønskeliste

Englekraft

Bente Clod