Anne-Sophie Lahme

Beskrivelse

Anne-Sophie Lahme, født 1984, er madskribent, opskriftsudvikler og arbejder professionelt med kommunikation af fødevarer og fødevaretendenser.

Anne-Sophie Lahme er desuden et selverklæret og passioneret madøre, meget glad for at have gæster og mener at de bedste relationer skabes over et godt måltid mad.

Foto: Ditte Ingemann, 2016

Læs mere

Seneste udgivelse

Køkkenmagi

Med superfoods spiser du ikke alene sundere, du får også mere energi – og smukkere mad i nye farver og andre smagskombinationer og teksturer. Køkkenmagi introducerer dig for forskellige superfoods og fortæller dig, hvordan du bruger dem. Du kender sikkert nogle af ingredienserne i forvejen, men bogen giver dig mulighed for at genopdage dem og lade dit måltid gå fra sundt til supersundt som ved et drys af ægte magi ...

Bogen består af 35 enkle opskrifter og en række korte introduktioner, der forklarer, beskriver og definerer hver enkelt ny superfood

Anne-Sophie Lahme er cand.scient.pol, madskribent, opskriftsudvikler og arbejder til daglig med kommunikation om fødevarer og fødevaretendenser sammen med nogle af Danmarks største (og mindste) fødevareproducenter. Hun har tidligere udgivet kogebogen Køkkenterapi.

Bøger af Anne-Sophie Lahme

Tilføj til ønskeliste

Køkkenmagi

Anne-Sophie Lahme

Tilføj til ønskeliste

Køkkenterapi

Anne-Sophie Lahme