Anne-Sofie Storm Wesche

Beskrivelse

Anne-Sofie Storm Wesche, født 1973, er uddannet journalist fra Syddansk Universitet. Har tidligere skrevet biografierne “Helle Virkner” (2012), “Poul Reichhardt. Blot et menneske” (2013) og “Kirsten Walther. To roller. Et liv” (2015), samt bogen “Fyn. Mennesker og steder” (2014) i samarbejde med fotograf Nils Lund Pedersen og endelig Maria Giørtz-Behrens bog “Tæt på” (2011). Arbejder desuden som freelancejournalist med base i Odense.

Læs mere

Seneste udgivelse

Dyrehaven

 Dyrehaven er et åndehul. For byen, for lokale, for turister og for dyr. Historien om Dyrehaven rækker tilbage til bronzealderen, ind i enevældet og langt ind i fremtiden. Menneskets eksistens i skoven er faktisk blot en parantes, for det er dyrerenes kongedømme, som vi har fået lov at låne og besøge. Derfor ændrer skovens udseende sig ikke, det bevares blot.

I juli 2015 blev Dyrehaven optaget på UNESCOS liste over verdens kulturarve på grund af sine unikke spor efter Christian den 5's jagtveje. Det er de veje bogen følger. Den tager læseren med på en vandring gennem skoven fra Eremitageslottet til Bakken, fra ponyture til gåture, og til de store årlige begivenheder i skoven, som er med til at give os alle ejerskab af et stykke Danmarkshistorie.

Bøger af Anne-Sofie Storm Wesche