Anne Reff Pedersen

Beskrivelse

Anne Reff Pedersen er professor (MSO) i offentlig organisering og inno- vation på Institut for Organisation på Copenhagen Business School. Hun beskæftiger sig med forskning i forandrings- og innovationsprocesser i den offentlige sektor samt meningsskabelse som organisering. Hun underviser i reform og forandring på Master of Public Governance-uddannelsen.

Læs mere

Seneste udgivelse

Reform og forandring

Skiftende regeringer sørger for, at den offentlige sektor til stadighed bliver reformeret og forandret. Derfor er forandringsledelse et grundvilkår for de offentlige ledere, der skal omsætte de politiske ideer til ny praksis i organisationerne. Også når der lokalt er skepsis og modstand mod, at opgaver skal løses på nye måder og i nye rammer.

Overalt i den offentlige sektor er aktive ledere i gang med at forholde sig til reformer og forandringer. De er konstant på udkig
efter nye måder at få ressourcer og resultater til at mødes på for at skabe værdi for borgerne.

Forfatternes egen forskning ledsages sammen med ny international forskning i komplekse forandringer af illustrative eksempler fra offentlige organisationer, der har gennemgået reformer og forandringer og har opnået gode resultater.

Bøger af Anne Reff Pedersen