Anne Prytz Schaldemose

Beskrivelse

Anne Prytz Schaldemose, f. 1971, er fotograf og forfatter. Hun har fotograferet til bøgerne Københavnerne (Gyldendal 2013), Den fantastiske historie (2011), Glimt af Rom (2009), Operaen på Dokøen (Gyldendal 2005), Skagen (Gyldendal 2004), København folk og kvarterer (Gyldendal 2001.) Har udsmykket metrostation Forum, udstillet på Dansk Arkitektur Center, skrevet kortprosa (Jensen & Dalgaard 2017) og en række børnebøger (Høst & Søn).

I 2018 er Anne Prytz Schaldemose sammen med Lars Hedebo Olsen aktuel med Tivoli - En have i byen.

http://anneprytzschaldemose.dk/

Privatfoto.

Læs mere

Seneste udgivelse

Nunu

Poetisk bog om at vokse op og vokse til. Om venskaber, familier og om stor og høj livsglæde, selvom livet også rummer alvor. I små rimende tekster formår forfatteren Anne Prytz Schaldemose at forene den danske rimende digttradition med et moderne pigeunivers, gennemillustreret i farver af Lea Letén. Fra 5-9 år.

Pressen skriver:

»Det er en nydelig bog, og de enkle vers kan måske inspirere de unge læsere til at lege med sproget.«
- Birte Strandby, Bogvægten

»’Nunu og veninder’ er en poetisk og anderledes billedbog på vers om pigen Nunus hverdag i stort og småt henover et år. […] Fraværet af en typisk fortløbende historie giver fortællingen noget tidløst over sig, og Anne Prytz Schaldemose rammer smukt ned i følelsen af, at tiden står stille, når man er barn.«
- Line Hoffgaard, Litteratursiden

Bøger af Anne Prytz Schaldemose