Anne Fortier

Beskrivelse

Anne Fortier, født 1971, voksede op i Holstebro og blev student fra Struer Gymnasium. Efter gymnasiet flyttede Anne til Aarhus, hvor hun tog en MA i Idéhistorie og Massekommunikation ved Aarhus Universitet, efterfulgt af en PhD i Idéhistorie med fokus på det antikke Rom. Efter fuldendt studie flyttede hun tilbage til Holstebro for at arbejde ved TV Midt-Vest.

I 2002 flyttede Anne Fortier til USA, hvor hun blandt andet var co-producer på dokumentarfilm. Hun debuterede som forfatter i 2005 med HYRDER PÅ BJERGET, men slog for alvor igennem romanen JULIE, der blev skrevet, mens Anne arbejdede som program officer ved Institute for Humane Studies i Washington. Bogen blev i 2008 solgt til Random House via Annes agent i New York. Bogen, der blev skrevet på engelsk, er siden blevet solgt til over 30 lande, heriblandt Danmark. I 2014 udgav hun AMAZONERNES RING.

Læs mere

Seneste udgivelse

Julie

Genudgivelse i paperback.

Den unge amerikaner Julie Jacobs arver nøglen til en bankboks i italienske Siena, og et brev, der fortæller, at bankboksen rummer en værdifuld familiehemmelighed. Snart befinder hun sig på en farefuld rejse for at efterspore den sande historie om hendes slægtning Giulietta; den Giulietta, hvis kærlighed til en ung mand ved navn Romeo inspirerede Shakespeares udødelige tragedie.

På sin vej møder Julie efterkommerne af de familier, som satte middelalderens Siena på den anden ende, og hun indser, at forbandelsen over de to stridende slægter stadig råder - og at hun selv er dens næste offer. Den eneste, som kan redde Julie fra hendes skæbne, er Romeo. Men hvor er han?

 Julie er et medrivende moderne eventyr, der spænder fra 1300-tallets Siena til det 21. århundredes Italien og USA. En romantisk spændingsroman om en ung kvinde, som opdager, at hendes families rødder rækker helt tilbage til litteraturens mest berømte ulykkelige kærlighedshistorie: Shakespeares Romeo og Julie.

Bøger af Anne Fortier

Tilføj til ønskeliste

Hyrder på bjerget

Anne Fortier

Tilføj til ønskeliste

Amazonernes ring

Anne Fortier

Tilføj til ønskeliste

Julie

Anne Fortier