Anita Moorjani

Beskrivelse

Anita Moorjani blev født i Singapore af indiske forældre. Hun voksede op i Hong Kong, hvor hun har levet størstedelen af sit liv.

I mange år arbejdede Anita Moorjani som forretningskvinde, inden hun i slutningen af trediverne blev diagnosticeret med lymfekræft, som hun næsten døde af. Denne nærdødsoplevelse ændrede hendes liv fuldstændigt, og hun holder i dag foredrag verden over om sine indsigter, om det at have en alvorlig sygdom og stå over for døden – og om psykologi og spiritualitet. Anita Moorjani arbejder desuden som konsulent for multinationale firmaer, hvor hun rådgiver om kulturelle forskelle.

Læs mere på www.anitamoorjani.com

Læs mere

Seneste udgivelse

Du er nok!

Forfatteren Anita Moorjani døde næsten af lymfekræft, men da hendes organer var ved at sætte ud, fik hun en nærdødsoplevelse, hvor hun opnåede dyb indsigt i, hvorfor hun var blevet syg. Hun oplevede en ubeskrivelig kærlighed og vidste, at hun kunne vælge livet og sig selv, og at hun ville blive rask – og det gjorde hun mod alle odds. Alt dette beskrev hun i sin bestseller At dø for at leve, men nu er hun tilbage med Du er nok!, hvor hun går i dybden med, hvad hun lærte af sin nærdødsoplevelse, nemlig at elske sig selv betingelsesløst og slippe frygt og bekymringer og følelsen af ikke at passe ind og høre til. For som Anita Moorjani erfarede, kan frygt og dårligt selvværd ikke alene forpeste vores liv, men også undergrave vores helbred.

 I bogen guider hun os til at bevidstgøre, hvordan vi modarbejder os selv, og hun lærer os at give slip på negative følelser og overbevisninger, som vi alle i højere eller mindre grad lider under. Det drejer sig bl.a. om at holde op med at føle os som ofre for, hvad der sker i vores liv, og blive klar over, hvad vi går rundt og tænker om os selv og andre. Når vi kender kærlighedens kraft og mærker vores sande værd, er der intet, vi ikke kan gøre, opnå eller heale, og vi vil opleve, hvor himmelsk det kan føles at være i live – her og nu på jorden!

Bøger af Anita Moorjani

Tilføj til ønskeliste

Du er nok!

Anita Moorjani

Tilføj til ønskeliste

At dø for at leve

Anita Moorjani