Bettina Buhl

Sovs skal der til

opskrifter og historie

199,95

  • Læs udsnit af bogen
  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788717046160
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 01-09-2017
  • Sideantal : 152
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Louise Zyskind

En underholdende fortælling om sovsenes kulturhistorie i Danmark og samtidig en praktisk kogebog med både klassiske og mere ukendte sovseopskrifter, der er bearbejdet, så de er nemme at følge og indpasse i nutidens køkken.

 

Sovsen står i de fleste danskeres bevidsthed som noget af det helligste ved måltidet.
Sovs er indbegrebet af dansk madkultur, for sovs er ofte det, som binder måltidets øvrige dele sammen.

 

Bettina Buhl har været i de gamle danske kogebøger og fundet inspiration til sovseopskrifter helt fra 1616 og frem til 1941. Bid for bid har hun fået sammensat historien om vores uundværlige sovse. De gamle kogebøger giver mange spændende opskrifter med et væld af virkelig gode råd til velsmagende sovse. Bettina Buhl har tilpasset dem, så de kan bruges i dag, for opskrifterne indeholdt oprindelig ikke nøjagtige mængdeangivelser og fremgangsmåder, og ved hver opskrift fortæller hun underholdende om hovedingrediensernes historie i det danske køkken.

Læs mere
  • Læs udsnit af bogen

Bettina Buhl

Sovs skal der til

opskrifter og historie

En underholdende fortælling om sovsenes kulturhistorie i Danmark og samtidig en praktisk kogebog med både klassiske og mere ukendte sovseopskrifter, der er bearbejdet, så de er nemme at følge og indpasse i nutidens køkken.

 

Sovsen står i de fleste danskeres bevidsthed som noget af det helligste ved måltidet.
Sovs er indbegrebet af dansk madkultur, for sovs er ofte det, som binder måltidets øvrige dele sammen.

 

Bettina Buhl har været i de gamle danske kogebøger og fundet inspiration til sovseopskrifter helt fra 1616 og frem til 1941. Bid for bid har hun fået sammensat historien om vores uundværlige sovse. De gamle kogebøger giver mange spændende opskrifter med et væld af virkelig gode råd til velsmagende sovse. Bettina Buhl har tilpasset dem, så de kan bruges i dag, for opskrifterne indeholdt oprindelig ikke nøjagtige mængdeangivelser og fremgangsmåder, og ved hver opskrift fortæller hun underholdende om hovedingrediensernes historie i det danske køkken.

Læs mere

199,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788717046160
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 01-09-2017
  • Sideantal : 152
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Louise Zyskind

199.95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788717046160
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 01-09-2017
  • Sideantal : 152
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Louise Zyskind

Stock : 1294 IsEbook : False IsSoundBook : False SampleUrl :

TÆNK, HVIS DU FIK LÆST LIDT MERE. BARE LIDT.

Tilmeld dig Gyldendal nyhedsbrev og hold dig opdateret omkring nye bøger og aktiviteter, der bringer dig tættere på dine yndlingsforfattere. Det er nemt at afmelde sig Gyldendals nyhedsbrev. Allernederst i hver e-mail findes en »Afmeld«-knap. Når du bekræfter din tilmelding, accepterer du samtidig Gyldendals privatlivspolitik. Læs den på gyldendal.dk/privatlivspolitik.

Andre som har set på denne bog, har også set på