Claes Benthien

Beskrivelse

Claes Benthien (født 1961) er journalist og forfatter og har beskæftiget sig med dansk og international madkultur gennem undervisningsbøger, film, radio, foredrag, kogebøger og kogekurser (bl.a. i Meyers Madhus). Havde overvældende succes med bogen Tarteletter, som han udsendte under pseudonymet Babette Hersant Isaksen.

Læs mere

Seneste udgivelse

Pizza

Her er kogebogen, der gør det muligt selv at lave "rigtig" pizza. Tilgængelige opskrifter alle kan lave, blot man har en ovn, en bagesten og lysten til at fabrikere "the real thing" i sit eget køkken. Kun fantasien sætter grænserne.
En kogebog med og af den unge og anmelderroste gourmetpizzabager Gorm Wisweh. Rigt illustreret. Ca. 35 opskrifter og forslag til snacks og tilbehør.
 

Bøger af Claes Benthien

Tilføj til ønskeliste

Pizza