Gorm Wisweh

Beskrivelse

Gorm Wisweh er kok og medejer af Magstræde 16, Spiseri & Enotek. Den autodidakte kok fra Svaneke startede sin pizzakarriere på solskinsøen, før han slog sig ned i det københavnske og åbnede spisehuset i de gamle lokaler i Magstræde 16. En anmelderrost succes, der senest har ført til åbningen af endnu et spisehus med lignende koncept i Nordsjælland.

Læs mere

Seneste udgivelse

Pizza

Her er kogebogen, der gør det muligt selv at lave "rigtig" pizza. Tilgængelige opskrifter alle kan lave, blot man har en ovn, en bagesten og lysten til at fabrikere "the real thing" i sit eget køkken. Kun fantasien sætter grænserne.
En kogebog med og af den unge og anmelderroste gourmetpizzabager Gorm Wisweh. Rigt illustreret. Ca. 35 opskrifter og forslag til snacks og tilbehør.
 

Bøger af Gorm Wisweh

Tilføj til ønskeliste

Pizza