Oliver Jeffers

Beskrivelse

Oliver Jeffers, født 1977 i Australien og opvokset i Nordirland, er maler og børnebogsforfatter og illustrator.

Olivers Jeffers debut HOW TO CATCH A STAR fra 2004 fik meget ros fra anmelderne og da HITTEGODS udkom i 2005 modtog den flere priser. Den ligeledes prisbelønnede billedbog DET ER MIN ELG udkom i Danmark i 2013.

Sammen med kunstneren Sam Winston har Oliver Jeffers også skabt billedbogen BARN AF BØGER (2016), som er en hyldest til børnelitteraturen.

Foto: Harper Collins, 2016

Læs mere

Seneste udgivelse

Barn af bøger

Barn af bøger er en poetisk hyldest til børnelitteraturen. Et smukt og intenst manifest til glæden ved at give historier videre fra voksen til barn og fra barn til barn – hen over generationer og århundreder igennem landskaber af fantasi og fortællinger.

Hvilke bøger, er du barn af?

Et barn af bøger sætter sejl og begiver sig af sted ud på eventyr, hun kommer til et hus, hvor der bor en dreng, som hun inviterer med ud på sin rejse. Sammen rejser de to nu gennem bogstavlandskaber skabt af klassiske børnehistorier og vuggeviser.

I Oliver Jeffers velkendte enkle – men alligevel sofistikerede og levende streg – følger vi de to børn på opdagelse over et hav af ord, hen over indbildte bjerge og gennem skove af eventyr. Bogstaveligt talt. Landskaberne er nemlig skabt af tekstcitater fra alle de mest elskede klassiske historier; Hans og Grethe, Peter Pan, Den lille havfrue, Robinson Crusoe, Alice i eventyrland og mange mange flere.

Det er bare med at finde nøglen til bøgernes verden, så vil en verden af historier åbne sig, for fantasi er nemlig gratis, som det hedder i bogen.

Læs mere på www.barnafbøger.dk

Bøger af Oliver Jeffers