Max Porter

Beskrivelse

Max Porter debuterer med Sorg er et væsen med fjer. Bogen indbragte ham The International Dylan Thomas Prize 2016, som gives til årets bedste engelsksprogede værk af en forfatter under 39 år. Sorg er et væsen med fjer udkommer i 20 lande. Max Porter arbejder som forlagsredaktør og bor i London med sin kone og tre børn.

Læs mere

Seneste udgivelse

Sorg er et væsen med fjer

En far og ægtemand har netop mistet sin hustru. To drenge kæmper med en ubærlig sorg. Faren, som er litteraturforsker, skriver lister over ting, der skal ordnes, og forestiller sig en fremtid bestående af velmenende medmennesker og tomhed.

I dette fortvivlelsens øjeblik banker det på døren i familiens lejlighed i London. I døråbningen står Krage, en kæmpestor, sort, pjusket fugl. Den løfter faren op i sine vinger og erklærer, at den flytter ind. Krage har mange talenter og bliver familiens babysitter, psykoterapeut, historiefortæller, stridsfugl og bodyguard. Og den truer med at blive, til de ikke længere har brug for ham.

SORG ER ET VÆSEN MED FJER er en overrumplende og poetisk fortælling om sorg og heling. Bogen er oversat til dansk af Pia Juul.

Bøger af Max Porter

Tilføj til ønskeliste

Sorg er et væsen med fjer