David Perlmutter

Beskrivelse

David Perlmutter, født 1954, er læge, neurolog og tilknyttet American College of Nutrition. Han har skrevet en lang række videnskabelige artikler til tidsskrifter som The Journal of Neurosurgery, The Southern Medical Journal og Journal of Applied Nutrition.

David Perlmutter er en flittig brugt ekspert i amerikanske medier og har skrevet seks bøger om sammenhængen mellem hjerne og kost. HJERNENS NYE LIV – TARMFLORAENS FORBLØFFENDE EVNE TIL AT HELBREDE OG BESKYTTE DIN HJERNE er hans første bog på dansk.

Læs mere

Seneste udgivelse

Hjernens nye liv

Den nyeste forskning afslører den centrale rolle, som sammensætningen af menneskets mikroorganismer spiller for hjernens helbred. I HJERNENS NYE LIV forklarer David Perlmutter - internationalt anerkendt hjerneforsker og forfatter til en række bøger om hjernen - det potente samspil mellem tarmens mikrober og hjernen.  Han beskriver, hvordan tarmens mikroorganismer udvikler sig fra fødslen og frem baseret på omgivelserne, hvordan de kan blive ”syge” og hvordan det at nære tarmfloraens sundhedstilstand gennem nogle få nemme strategier kan ændre hjernens tilstand til det bedre.

Bøger af David Perlmutter

Tilføj til ønskeliste

Hjernens nye liv