C. S. Lewis

Beskrivelse

Clive Staples Lewis (1898-1963) var professor i engelsk middelalder- og renæssancelitteratur på Oxford University.

C. S. Lewis debuterede med bogen SPIRITS OF BONDAGE under pseudonymet Clive Hamilton i 1919 og udgav den første bog under eget navn i 1933. Gennem sin karriere skrev Lewis utallige bøger indenfor mange genrer, men han er i dag mest kendt for NARNIAFORTÆLLINGERNE. De syv bind om NARNIA regnes som klassikere og har solgt over 100 millioner eksemplarer på mere end 40 sprog.

Historien om C. S. Lewis – og ikke mindst hans korte, men dramatiske ægteskab med forfatteren Helen Joy Davidman – er dramatiseret i filmen SHADOWLANDS med Anthony Hopkins i hovedrollen.

Læs mere

Seneste udgivelse

Narnia 7 - Det sidste slag

DET SIDSTE SLAG er syvende del af serien om det fortryllede land Narnia, alle dets mærkværdige beboere, besøgende fra andre verdner og løven Aslan.

Den listige abe Finte har taget magten i det fortryllede land Narnia. Alle dyrene er bange for ham og for hans forbundsfæller, de onde calormenere. Jill og Eustace kommer fra vores verden, og sammen med kong Tirian prøver de at komme de nye herskere til livs. Det ender i et stort og voldsomt slag, hvor gode og onde kræfter kæmper om det døende Narnias skæbne. Og da den mægtige løve Aslan efter salget kalder sejrherrerne til sig, begynder sære og vidunderlige ting at ske.

NARNIA er C. S. Lewis’ verdensberømte serie, der er udgivet på mere end 47 sprog, har solgt over 100 millioner eksemplarer og er blevet filmatiseret.

Bøger af C. S. Lewis

Vis mere
Tilføj til ønskeliste

Narnia 7 - Det sidste slag

Tilføj til ønskeliste

Narnia 6 - Sølvstolen

Tilføj til ønskeliste

Narnia 4 - Prins Caspian

Tilføj til ønskeliste

Narnia 5 - Morgenvandrerens rejse

Tilføj til ønskeliste

Narnia 3 - Hesten og drengen

Tilføj til ønskeliste

Narnia 1 - Troldmandens nevø

Tilføj til ønskeliste

Hesten og drengen - Narnia bd 3