C. S. Lewis

Beskrivelse

Clive Staples Lewis (1898-1963) var professor i engelsk middelalder- og renæssancelitteratur på Oxford University.

C. S. Lewis debuterede med bogen SPIRITS OF BONDAGE under pseudonymet Clive Hamilton i 1919 og udgav den første bog under eget navn i 1933. Gennem sin karriere skrev Lewis utallige bøger indenfor mange genrer, men han er i dag mest kendt for NARNIAFORTÆLLINGERNE. De syv bind om NARNIA regnes som klassikere og har solgt over 100 millioner eksemplarer på mere end 40 sprog.

Historien om C. S. Lewis – og ikke mindst hans korte, men dramatiske ægteskab med forfatteren Helen Joy Davidman – er dramatiseret i filmen SHADOWLANDS med Anthony Hopkins i hovedrollen.

Læs mere

Seneste udgivelse

Narnia 4 - Prins Caspian

PRINS CASPIAN er fjerde del af serien om det fortryllede land Narnia, alle dets mærkværdige beboere, besøgende fra andre verdner og løven Aslan.

Det er onde tider i Narnia. Telmarinerne har erobret landet og styrer det med hård hånd. De gode gamle dage, da dyrene, dværgene og de talende træer levede i fred og harmoni, er forbi. Men den unge prins Caspian ønsker de gode tider tilbage, og han samler alle gammelnarnierne til et opgør mod sin onkel Miraz, som uretmæssigt sidder på Narnias trone. Men han behøver hjælp, og derfor befinder Peter, Susan, Edmund og Lucy sig pludselig igen i det fortryllede land, de salv engang herskede over som konger og dronninger. Og selvfølgelig kommer den mægtige løve Aslan også til hjælp, da det afgørende salg skal stå.

NARNIA er C. S. Lewis’ verdensberømte serie, der er udgivet på mere end 47 sprog, har solgt over 100 millioner eksemplarer og er blevet filmatiseret.

Bøger af C. S. Lewis

Vis mere
Tilføj til ønskeliste

Narnia 4 - Prins Caspian

Tilføj til ønskeliste

Narnia 5 - Morgenvandrerens rejse

Tilføj til ønskeliste

Narnia 6 - Sølvstolen

Tilføj til ønskeliste

Narnia 7 - Det sidste slag

Tilføj til ønskeliste

Narnia 1 - Troldmandens nevø

Tilføj til ønskeliste

Narnia 3 - Hesten og drengen

Tilføj til ønskeliste

Hesten og drengen - Narnia bd 3