Bi Skaarup

Middelaldermad

249,95

  • Læs udsnit af bogen
  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788702245387
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 17-04-2018
  • Sideantal : 192
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Lars Møller Nielsen

Hvad spiste danskerne i Middelalderen? Var det bare søbemad og smalhans? Danmarks førende madhistoriker, Bi Skaarup, er i denne bog gået på opdagelse i de historiske kilder og har samlet en række opskrifter fra 1200-1600 – og nyskrevet dem til det moderne danske køkken. Det er kager, dyppelse, fisk og flere krydderier, end man skulle tro. Det er dejlig mad.

 

BI SKAARUP, 1952-2014, var madhistoriker og arkæolog på en afhandling om middelalderlige køkkener og køkkenteknologi. Fra 1985 til 2006 var hun museumsinspektør ved Københavns Bymuseum.  Hun var medlem af og senere præsident for Det Danske Gastronomiske Akademi. I 2006 etablerede hun et kursuscenter for historisk mad De Arte Coquinaria på gården Elysium på Nordfalster. Inden sin alt for tidlige død udgav hun bl.a. "Renæssancemad. Opskrifter og køkkenhistorie fra Christian 4.'s tid" og "Bag brødet. Dansk brød og bagning gennem 6000 år".

Læs mere
  • Læs udsnit af bogen

Bi Skaarup

Middelaldermad

Hvad spiste danskerne i Middelalderen? Var det bare søbemad og smalhans? Danmarks førende madhistoriker, Bi Skaarup, er i denne bog gået på opdagelse i de historiske kilder og har samlet en række opskrifter fra 1200-1600 – og nyskrevet dem til det moderne danske køkken. Det er kager, dyppelse, fisk og flere krydderier, end man skulle tro. Det er dejlig mad.

 

BI SKAARUP, 1952-2014, var madhistoriker og arkæolog på en afhandling om middelalderlige køkkener og køkkenteknologi. Fra 1985 til 2006 var hun museumsinspektør ved Københavns Bymuseum.  Hun var medlem af og senere præsident for Det Danske Gastronomiske Akademi. I 2006 etablerede hun et kursuscenter for historisk mad De Arte Coquinaria på gården Elysium på Nordfalster. Inden sin alt for tidlige død udgav hun bl.a. "Renæssancemad. Opskrifter og køkkenhistorie fra Christian 4.'s tid" og "Bag brødet. Dansk brød og bagning gennem 6000 år".

Læs mere

249,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788702245387
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 17-04-2018
  • Sideantal : 192
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Lars Møller Nielsen

249.95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788702245387
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 17-04-2018
  • Sideantal : 192
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Lars Møller Nielsen

Stock : 1877 IsEbook : False IsSoundBook : False SampleUrl :

Andre bøger af Bi Skaarup

Tilføj til ønskeliste

Bag brødet

Tilføj til ønskeliste

Renæssancemad

Tilmeld dig vores nyhedsbrev