Warren Elsmore

Beskrivelse

Warren Elsmore er LEGO-kunstner og livslang LEGO-fan baseret i Edinburgh. Han har elsket de små plastikklodser, siden han var fire år gammel, og er i dag stærkt engageret i hele universet omkring LEGO.

Warren Elsmore har været IT konsulent, foredragsholder og konventionsarrangør, men i 2012, efter 15 år indenfor IT branchen, valgte han at arbejde fuldtid med LEGO-klodser. Han er nu LEGO-kunstner, hvor han hjælper selskaber såsom IBM og WPP med at realisere deres drømme i plastik, og forfatter til en række bøger omkring LEGO, herunder DYR I LEGO®-KLODSER, KØRETØJER I LEGO®-KLODSER, FARTØJER I LEGO®-KLODSER, VIDUNDERLIGE LEGO®-KLODSER og BYG MED LEGO®-KLODSER. I 2015 lancerede Warren ”BRICK”, som er det største LEGO fan-event i England, og en af de største i verden.

Læs mere

Seneste udgivelse

Dyr i LEGO®-klodser

Dyr i LEGO®-klodser viser dig, hvordan du kan genskabe en perlerække af forskellige dyr i LEGO – lige fra hjemlige dyr som køer og storke til mere eksotiske arter som løver, næsehorn og kødædende piratfisk. Du får trin for trin-instruktioner til de enkelte modeller, så du kan bygge dem hjemme hos dig selv.

Alle bogens modeller er designet i standard-LEGO og gennemtænkt ned til mindste detalje af nogle af verdens dygtigste og mest kreative LEGO-byggere. De varierer i sværhedsgrad, så der er noget for både store og små LEGO-entusiaster.

Fordi der udelukkende er anvendt klodser fra LEGO's Classic-sæt, kan modellerne bygges af enhver med en god, stor kasse LEGO.

Indeholder: • 40 ideer til LEGO-dyr med simple trin for trin-instruktioner

Bøger af Warren Elsmore

Tilføj til ønskeliste

Dyr i LEGO®-klodser

Tilføj til ønskeliste

Køretøjer i LEGO®-klodser

Tilføj til ønskeliste

Fartøjer i LEGO®-klodser

Tilføj til ønskeliste

Vidunderlige LEGO®-klodser

Tilføj til ønskeliste

Byg med LEGO®-klodser