Walter Isaacson

Beskrivelse

Walter Isaacson (f. 1952) er amerikansk skribent og biografiforfatter. Han er tidligere generaldirektør for CNN og tidligere chefredaktør på TIME og er af Barack Obama udnævnt til at være generaldirektør for Broadcasting Board of Governors

Isaacson har skrevet anmelderroste biografier om Albert Einstein, Benjamin Franklin og Henry Kissinger, men den største opmærksomhed til dato er gået til hans biografi om Apples grundlægger, Steve Jobs. Da Jobs døde i efteråret 2011, eksploderede forsalget af biografien, som udkom få uger senere.

Læs mere

Seneste udgivelse

Einstein

Den første, komplette biografiske skildring af den tyske fysiker Albert Einstein - det 20. århundredes største naturvidenskabelige geni og ikon - efter at udgivelsen af hans breve blev afsluttet.

Hvordan tænkte Einstein? Hvad gjorde ham til geni? Denne skildring af mennesket og videnskabsmanden Albert Einstein fokuserer især på, hvordan hans fabelagtige forestillingsevne og intuition udsprang af en indre oprørstrang, og Isaacsons fængslende biografiske beretning er en hyldest til den kreativitet, der udspringer af frihed. Ud fra de netop frigivne, personlige Einstein-breve lader Isaacson os få indsigt i, hvordan en tilsyneladende ubetydelig, tysk patentkontorist, der ikke en gang kunne få et lærerjob eller et doktorat, blev den mand, der alene ved tankens kraft - uden andre hjælpemidler en papir og blyant - løste op for atomets og Universets gåde. En mand, der gennem sit hele sit liv lod sig undre og begejstre over ting i tilværelsen, som andre mennesker for længst har vænnet sig til og regner for trivielle. Med en moralsk og politisk forståelse, der var baseret på respekten for den frie tanke, individualitet og kreativitet. Egenskaber af lige så vital betydning for det 21. århundrede, præget af globalisering - hvor succes er ligeså afhængig af menneskets kreativitet og individualisme - som det var tilfældet i begyndelsen af sidste århundrede, hvor Einstein var med til at føre os ind i den moderne tidsalder.

Bøger af Walter Isaacson

Tilføj til ønskeliste

Einstein

Tilføj til ønskeliste

Ledelse ifølge Steve Jobs

Tilføj til ønskeliste

Steve Jobs