Selina Juul

Selina Juul
Del

Selina Juul er født den 7. marts 1980 i Moskva, Rusland. Hun flyttede til Danmark som 13-årig og er uddannet grafisk designer ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (tidl. Den Grafiske Højskole). Siden 2002 har Selina været selvstændig illustrator og grafisk designer i sit eget firma Tegnefabrikken. Ved siden af dette afser hun op til 40 timer ugentligt på det ulønnede og frivillige arbejde med Stop Spild Af Mad, som hun har stiftet siden 2008.

Selina Juul er initiativtager og primus motor til reste-kogebogen 'Stop spild af mad - en kogebog med mere' med Francis Cardenau, Katrine Klinken, Camilla Plum, Thomas Rode Andersen og Suhrs Madakademiet, som udkom på Gyldendal den 7. marts 2011.

Forbrugerbevægelsen Stop Spild Af Mad er en non-profit forbrugerbevægelse, som kæmper mod madspild. Madspild koster danskerne 16 milliarder kroner om året, og det kæmper Stop Spild Af Mad for at stoppe.
Forbrugerbevægelsen blev stiftet i 2008 og har i dag over 7.000 medlemmer. Stop Spild Af Mad har været med til at sætte madspild på dagsordenen og dermed konstruktivt påvirket den offentlige opinion.
Stop Spild Af Mad har bl.a. medvirket til, at butikskæden Rema 1000 har droppet mængderabat i kædens ver 200 butikker og derved medvirker til mindre madspild. Stop Spild Af Mad har også talt på konferencer i forbindelse med Klimatopmødet COP15 i 2009, samt i Europa- Parlamentet, hvor Stop Spild Af Mad er medafsender af den internationale Fælles Erklæring Mod Madspild til EU og FN.

Læs mere på: stopspildafmad.dk
 

Af samme forfatter

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!