Regitze Siggaard

Beskrivelse

Regitze Siggaard er uddannet Master Science i Human Ernæring og har arbejdet med sundhedsfremme i den offentlige, private samt frivillige sektor i 20 år. Hun er bl.a. formand for foreningen Hjernesund og næstformand for Nationalt udviklingscenter mod overvægt (NUMO).

Regitze Siggaard er medforfatter på værket STRATEGISK SUNDHED PÅ ARBEJDSPLADSEN, som udkom i 2016.

Læs mere

Seneste udgivelse

Strategisk sundhed på arbejdspladsen

Vil du have sunde medarbejdere, der trives bedre, tænker klarere og yder mere? Her er en praktisk grundbog til dig, der har ansvaret for sundhed på din arbejdsplads. Men på mange arbejdspladser går sundhedsarbejdet i stå ved foredrag og fitnessrabat. Og den slags standardløsninger har ringe effekt og rammer kun de i forvejen motiverede.

Det kræver en systematisk indsats på et strategisk niveau at nå alle medarbejdere på en arbejdsplads. Med teori, tips og cases viser bogen, hvordan du får sundhedstiltag til at understøtte dine kollegers kerneopgaver og udvikle forretningen. Du lærer fx at:
• Sætte realistiske rammer for en sund hverdag
• Analysere investeringer i trivsel og sundhed
• Vurdere værdien af jeres tiltag

Målet er, at alle tiltag tager udgangspunkt i medarbejdernes muligheder og vilkår. Til inspiration er der cases med succeser og fejltrin fra organisationer, der har arbejdet med sundhed.

Bøger af Regitze Siggaard