Rasmus Bech Hansen

Beskrivelse

Rasmus Bech Hansen er brand- og strategiekspert og er direktør for Venturethree i London. Han har tidligere været administrerende direktør og partner i bureauet Kontrapunkt og spindoktor for undervisnings- og senere kulturministeren. Rasmus har bl.a. stået bag relanceringen af The Global Compact om ansvarlige og miljørigtige virksomheder.

Læs mere

Seneste udgivelse

Tilbage til virkeligheden

Tilbage til virkeligheden er et skarpt opgør med virksomheders fokus på kortsigtet profit, finansiel ingeniørskab og kalorietom markedsføring.

Vi er på vej ind i en hypertransparent verden, hvor alle potentielt ved alt om dig, din virksomhed og dit produkt. Det kræver radikal nytænkning af, hvordan der skabes værdi. Vi skal tilbage til at fokusere på produktet i stedet for at promovere, prissætte eller placere os til succes. Det skal gøres gennem en total sammensmeltning af produktudvikling og kommunikation.

I bogen præsenteres et banebrydende nyt perspektiv på marketing, som allerede har vakt stor international genklang. Den giver et enestående indblik i, hvordan de mest succesfulde virksomheder har skabt unikke brands med eksplosiv værdi. Hemmeligheden er ekstraordinære produkter, der gør en forskel i verden, og som er umulige at komme udenom for forbrugerne.

Bøger af Rasmus Bech Hansen

Tilføj til ønskeliste

Tilbage til virkeligheden