Olga Ravn

Beskrivelse

Olga Ravn, født 1986, er uddannet fra Forfatterskolen og debuterede med digtsamlingen JEG ÆDER MIG SELV SOM LYNG i 2012, som hun også blev præmieret af Statens Kunstfond for. I 2014 udgav og trykte Olga Ravn selv chapbogen MEAN GIRL, som udkom på i et ganske eksklusivt oplag på 250 eksemplarer. Året efter havde Olga Ravn sin romandebut med spøgelseshistorien CELESTINE på Gyldendal.

I 2016 var hun aktuel med digtsamlingen DEN HVIDE ROSE, og i februar 2017 udkommer en samlet genudgivelse af JEG ÆDER MIG SELV SOM LYNG og CELESTINE. .

Fotograf: Fryd Frydendahl, 2016

Læs mere

Seneste udgivelse

Den hvide rose

Den hvide rose er en digtsamling om at være tæt på et menneske med alvorlig sygdom, om at blive på kærlighedens sted, selvom kærligheden er gået i stykker. Og om at skrive poesi i en verden, hvor kærlighedens sprog synes slidt op.

Olga Ravn, f. 1986, er uddannet fra Forfatterskolen og debuterede med digtsamlingen Jeg æder mig selv som lyng (2012). Siden fulgte chapbogen Mean girl (2014) og romanen Celestine (2015). Hun er blevet tildelt Michael Strunge-prisen og Statens Kunstfonds tre-årige arbejdslegat.

Bøger af Olga Ravn

Tilføj til ønskeliste

Den hvide rose

Tilføj til ønskeliste

Celestine

Tilføj til ønskeliste

Jeg æder mig selv som lyng