Nikolaj Juel-Christiansen

Beskrivelse

Nikolaj Juel

Nikolaj er en kok på den vilde måde; jæger og naturelsker. Han er passioneret omkring mad, og elsker intet mere end jagt, indsamling og madlavning i den vilde og rå natur. Nikolaj har arbejdet med Jamie Oliver på Fifteen, Rivercafe i London og har været køkkenchef hos Årstiderne, den førende økologisk leverandør af økologiske produkter i Danmark. Nikolaj holder hyppigt madlavningskurser, hvor han viser, hvordan man laver mad med vildt og vilde råvarer på en ny og spændende måde.

Foto: Nikolaj Juel-Christiansen og Columbus Leth, 2017

Læs mere

Seneste udgivelse

Walk on the wild side

En passioneret jæger og kok gør sammen med en ligeså ivrig lystfikser og fotograf op med myten om, at det er svært at lave mad med vildt, fisk og vilde ingredienser. En bog ikke kun til jægere og lystfiskere, men til dig som bare elsker god mad. Take a walk on the wild side - og så ud i køkkenet.

 

Ambitionen er, at bogen skal gøre madlavning med vilde råvarer mere moderne og tilgængelig for alle. Forfatterne vil inspirere til at gå i køkkenet og bringe vild mad ind i stuerne. De vil afmystificere madlavning med vildt og vilde råvarer. Bogen taler til jægerne, fiskerne og madelskerne i øjenhøjde på en uprætentiøs og ligefrem facon.

Bøger af Nikolaj Juel-Christiansen

Tilføj til ønskeliste

Walk on the wild side