Karin Gråbæk

Beskrivelse

KARIN GRÅBÆK er journalist og har i mere end 10 år været fast skribent på ALT for damerne, hvor hun skriver klummer og artikler om trends, tendenser, kultur, rejser, mode og mad. Skriver desuden for Børsens Pleasure og interiørmagasinet RUM. Har tidligere været ansat på flere provinsdagblade og Jyllands-Posten samt pressemedarbejder på Gyldendal.

Karin arbejder freelance og bor i London. Siden starten af 90’erne har hun både privat og professionelt dyrket et tæt forhold til New York. Nysgerrighed og fascination af trends og tendenser har gennem årene ført hende rundt i mange kroge af New York, hvor hun blandt andet har interviewet store navne som Hugh Grant, Sandra Bullock, Mariah Carey, Sarah Jessica Parker og de øvrige skuespillere fra Sex and the City.

Læs mere

Seneste udgivelse

I love New York

"I love New York" er en utraditionel rejseguide til en by, som er indbegrebet af storbyromantik med flimrende lys, ikoniske broer, filmiske gadebilleder, bling bling-butikker og fristende cocktails. Bogen er skrevet af en, der er uhelbredeligt forelsket i byen, og skrevet til alle, der har det ligesådan. Og det er mange - for det er stort set umuligt ikke at blive vild med New York.

New York er den ultimative storby: Rå, fræk, charmerende, uforudsigelig og ulmende af kreativitet og liv. "I love New York" er en personlig guide til pudsige spisesteder, cool butikker, barer, kaffebarer, newyorker-ikoner, kulturelle åndehuller, apslapning og oplevelser. Og masser af romantik.

Tidligere er udkommet: PARIS mon amour!, LONDON my love!, ROM amore mio!, og der er en om København og en om Barcelona på vej.

Bøger af Karin Gråbæk

Tilføj til ønskeliste

I love New York

Tilføj til ønskeliste

London my love!