Inger Tobiasen

Inger Tobiasen
Del

Inger Tobiasen

Jeg tog mine første skridt og samlede mit livs første og måske endda vigtigste indtryk midt i verden i en lille by på Jyllands vestkyst, hvis navn trods alt kun var kendt af de syvhundredeogsikkertmindreendhalvfems mennesker, som boede der.

Siden drog jeg uden videre ud i verden og blev reklametegner, uden jeg derfor følte mig videre velintegreret i faget. Senere gav jeg mig til at tegne tegninger til skolebøger, matematik, dansk, musik, og jeg tegnede flere hundrede tegninger til Politikkens Lystige viser. Nu tegner jeg mest billedbøger, bøger til små bitte børn, der lige akkurat har sagt det allerførste ord og sat det sammen med det næste, bøger med tegninger af alt muligt, sofaborde, badedyr, hindbærsnitter og gummigeder. Jeg har tegnet bøger til glade unger, der elsker traktorer og store maskiner, og til og med skrevet et par stykker om drengen Sigurd, der begejstret kikker på gravkøer og høstmaskiner.

For Gyldendal har jeg sammen med Kirsten Sonne Harild lavet en serie billedbøger om drengen Willi og serien om Pjok og Petrine, om hestepigen Petrine og hendes pony, og jeg har tegnet billedbogen om Vuggestuen Smørklatten.

Log ind

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
Password

Opret profil

Få mulighed for at kommentere på bøger.
Brugernavn
E-mail
Password

Glemt password

Indtast din e-mail, og vi sender dine info.

Slet profil

Indtast din e-mail.
E-mail

Tilmeld nyhedsbrev

Indtast din e-mail-adresse for at tilmelde dig nyhedsbrevet.
E-mail

Forlaget Gyldendal – hvor forfatterne er

Gyldendal.dk

g.dk – Gyldendals internetboghandel
- er nedlagt pr. 1. maj 2013.

Nu er du på forlaget Gyldendals hjemmeside.

Her kan du læse om bøger, se film om litteratur, anmelde og komme i dialog med forfatterne.

Vi håber, at du finder den bog, du leder efter.

Velkommen til!