Hélène Wagn

Beskrivelse

Hélène Wagn, født 1958, er uddannet folkeskolelærer og journalist og arbejder som forfatter og journalist.

Hélène Wagn debuterede som børnebogsforfatter i 2003 med SKELETTER I SKABET og har siden udgivet en række bestsellere for børn, heriblandt NÅR EN SORT KAT KRYDSER DIN VEJ og SÅ ER DEN GED BARBERET OG 80 ANDRE SJOVE VENDINGER MED DYR. Hélène Wagn har også udgivet flere kogebøger bl.a. FRANSK SIMREMAD og VERDENSMAD – FRA DIN LOKALE ETNISKE KØBMAND.

Læs mere

Seneste udgivelse

Hvornår ved man at der er en elefant i køleskabet? - og 165 andre gakkede gåde

DER FINDES MILLIARDER AF GÅDER, og i denne bog kan du prøve kræfter med en hel del af dem. Slip fantasien løs, og brug din kringlede og skøre hjernehalvdel til at gætte bogens regnegåder, drillegåder, historiske gåder og rebusser. Find en ven, og gå i gang med at battle. Bagest i bogen er der en række forslag til sjove opgaver og ideer til, hvad du ellers kan bruge gåderne til.

HVORNÅR VED MAN, AT DER ER EN ELEFANT I KØLESKABET? er illustreret af Rasmus Juul og skrevet af Sarah Wagn Møller og Hélène Wagn, hhv. lærer og journalist, der tidligere har udgivet blandt andet ’Skeletter i skabet’, Balløver og bænkevarmere’, ’Emma G’, ’Når en sort kat krydser din ven’ og ’Så er den ged barberet’.