Elisabeth Plum

Beskrivelse

Elisabeth Plum er kultursociolog og har i mange år været rådgiver, konsulent og foredragsholder for private og offentlige virksomheder i Danmark og i udlandet. I sit arbejde inspirerer Elisabeth til nytænkning inden for projektledelse, organisationsudvikling, fusioner, mangfoldighed og tværnationalt samarbejde. Til dette har hun bl.a. udviklet det professionelle brætspil Vital Differences®.

Elisabeth Plum har arbejdet som forsker, underviser og intern ledelseskonsulent, før hun startede sin egen virksomhed i 1995. Tidligere bøger: Kulturel intelligens fra 2007 og Mangfoldighed som virksomhedsstrategi fra 2001.

Læs også på www.samarbejde-lokalt-og-globalt.dk

Læs mere

Seneste udgivelse

Samarbejde lokalt og globalt

Bogen viser, hvordan danske virksomheder i praksis skaber bedre samarbejde og resultater på tværs af lokale og globale forskelle. Private og offentlige virksomheder kan lære at bruge forskelle som en ressource og en nøgle til forretningsudvikling og innovation. Elisabeth Plum viser, hvordan der ligger et stort ubrugt potentiale her.

Bogen er til ledere, HR-folk og konsulenter, der søger ny viden og inspiration til mere effektive og tilfredsstillende samarbejdsformer. Og til de fagfolk, der er på udkig efter alternativer til de traditionelle tilgange til kultur, tværfaglighed og mangfoldighed.

Bogen indeholder mange cases, modeller og redskaber, som læseren kan bruge i sin virksomhed.

 

Bøger af Elisabeth Plum

Tilføj til ønskeliste

Samarbejde lokalt og globalt