Claus Christensen

Beskrivelse

Claus Christensen er restauratør og kok på Gl.Mønt i København. Claus Christensen blev kåret til Årets Kok i 2013 og står bag en lang række kogebøger.

Læs mere

Seneste udgivelse

Inderlig

Eksklusiv kogebog om indmad til madelskere uden hang til lette løsninger og smagsforstærkere. Det er god mad helt fra bunden. Blandt opskrifterne er at finde:

Forloren skildpadde
Hjerne i rødvinssauce
Glaseret tunge
Terrin af tunge
Hummerbisque
Brissel en cocotte
Brisler med asparges vinaigrette
Brisler i butterdej
Hjerter i flødesauce
Kallun i pebersauce
Kallun med pasta og pesto
Stegt lever med løg
Stegt lever provancale
Helstegt kalvenyre bearnaise
Blodpølse
Lungemos

Bogen er illustreret med nye værker af Christian Lemmerz og Mikael Kvium, og der er forord af Carsten Jensen.

Bøger af Claus Christensen

Tilføj til ønskeliste

Inderlig