Charlotte Pardi

Beskrivelse

Charlotte Pardi, født 1977 i Spentrup nord for Randers, er uddannet Designskolen i Kolding og arbejder i dag som bladtegner og illustrator.

Charlotte Pardi fik sin debut som børnebogsillustrator med Glenn Ringtveds billedbog REND MIG I AGTERSTAVNEN og har siden illustreret over 50 billedbøger, bl.a. Mette Moestrups nyklassisker HVAD SIGER SNEUGLEUNGEN ULLA? Og serien om OMAR, BRUNO OG MUSSA, der er skrevet af Kristina Aamand og Elisabeth Kiertzner.

Charlotte Pardi har bl.a. vundet Danmarks Skolebibliotekarers Børnebogspris i 2012 og været på Kulturministeriets Illustratorprisudvalgs æresliste i 2000 og 2002

Læs mere

Seneste udgivelse

117 historier om at være Lille 1 - Lille og supercyklen

117 HISTORIER OM AT VÆRE LILLE er en serie billedbøger for børn om drengen Lille, som er skrevet af Ulla Boye og illustreret af Charlotte Pardi.

Lille har fået en ny cykel. Det er lige den cykel, han har drømt om. Men da han skal prøve den nede i gården, dukker Louis op. Lille er bange for Louis, fordi han råber højt og vil bestemme alting. Mor siger, at Lille bare skal sige noget til ham. Men hvordan gør man det, når man er sådan rigtig skide bange?

 

117 HISTORIER OM AT VÆRE LILLE. Om at være sur og blive gode venner igen. Om at savne og få en ny ven. Om at have en mor, der ikke kan fordrage hundehår i møblerne, men som alligevel altid giver hunden lov til at ligge i sofaen, når det bliver aften. Og meget, meget mere.