Birgit Signora Toft

Beskrivelse

Birgit Signora Toft er uddannet farmaceut og ph.d. i biokemi. Hun har arbejdet med mentorskab i over 20 år, var med til at introducere begrebet i Danmark og er i dag landets førende kapacitet på området.

I 1997 stiftede hun firmaet Teamtoft, der ud over mentorskab arbejder med personlig udvikling og ledelsesprocesser. Sideløbende med Teamtoft har Birgit i mange år arbejdet som regional lægemiddelkonsulent for praktiserende læger i Region Midtjylland.

Birgit Signora Toft er medforfatter til bl.a. MENTOR - EN HJERTESAG og MENTORSKABETS MULIGHEDER og forfatter til bl.a. PAUSENS KRAFT – SÅDAN TANKER DU OP og I LYSET AF MENTOR.

Læs mere

Seneste udgivelse

I lyset af mentor

Birgit Toft indfører læseren i historie og teori bag mentorbegrebet. Bogen giver konkrete værktøjer til at arbejde med mentorskab. Hvordan tilrettelægges et mentorforløb? Hvordan sikres en frugtbar relation? Hvilke udfordringer kan
man støde på undervejs? Bogen igennem serveres desuden en lang række cases, hvor toplederen, den menige medarbejder,
iværksætteren, kunstneren og den studerende fortæller om deres personlige og professionelle oplevelser med mentorskab.

I mentorskabet mødes mentor og mentee i en samtale, der åbner og udfordrer. Samtalen kan forløse gemte eller glemte potentialer, åbne for nye indsigter og ideer, og hvad enten man befinder sig i virksomhedens øverste top, længere nede ad karrierestigen, midt i studielivet eller blandt samfundets udsatte, kan en mentor give netop det skub eller det input, en person har brug for.

Bøger af Birgit Signora Toft

Tilføj til ønskeliste

I lyset af mentor

Tilføj til ønskeliste

Pausens kraft