Skarp frontend-udvikler søges til scrum-team i Gyldendal IT-afdeling

Vil du hjælpe med at lave de bedste og mest innovative løsninger til skoleeleverne i Danmark? Og vil du bygge videre på din udviklererfaring i et selvkørende team? Vi har høje ambitioner for både vores samarbejde og vores tekniske løsninger – men vi mangler dig!

Gyldendal er et hus, hvor alle lever og ånder for at dele verdens bedste bøger og undervisningsmaterialer med danskerne. Husets redaktioner er specialister i litteraturen og undervisningen inden for hver deres fagområde, og det er udviklingsafdelingens fremmeste opgave at understøtte forretningen med at indfri denne ambition.

Hos Gyldendal har vi derfor opbygget et dynamisk udviklermiljø, hvor opgaverne spænder vidt – og hvor du får lov at træffe beslutninger i kraft af din viden og erfaring. 

Om jobbet
Du bliver del af ét af to nyetablerede agile full-stack teams i IT’s udviklingsafdeling, hvor repræsentanter fra både forretning og IT er til stede. De to teams opgave er at lave de bedste og mest innovative løsninger til uddannelsessektoren (folkeskoleelever, lærere og fagredaktører). Du bliver også en del af IT-afdelingens 45 ansatte, som også arbejder med application management, softwareudvikling, store projekter samt drift og udvikling af vores IT-platforme. 

Vi er stadig på et tidligt stadie i vores agile omstilling, men vi VIL dette på tværs af organisationen, da vi ved dette er vejen frem. Derfor vil du være med til at forme denne rejse sammen med nogle dygtige kollegaer.

Kompetent udvikler med fokus på både frontend, udvikling og drift
Vi stiller ingen krav til, at du kommer med en bestemt uddannelse, så længe du har den tekniske erfaring til at kunne løse udviklings- og driftsopgaverne. Vi forventer, at du har gåpåmod og lyst til at engagere dig – både i opgaven samt afdelingen og teamet. Derudover har du blik for at skabe de rigtige tekniske løsninger. 

Du elsker at arbejde i kode, men har ikke noget imod at gå ud i værktøjer som Illustrator, Photoshop, Sketch eller Azure. Samarbejdsmæssigt kan du lide at arbejde sammen på tværs af alle kompetencer i et full-stack team. 

Det er alfa omega at: 
Du har solid erfaring med React, JavaScript, CSS og Angular
Du har erfaring med C# .Net
Du er vant til at arbejde med Microsoft-udviklingsværktøjer
Du har en god forståelse for test, fra unit- til systemtest
Du balancerer behovet for både udvikling og drift
Du har en positiv tilgang og let’s do it attitude

Det vil være en fordel hvis du har:
Erfaring eller interesse i WEB-teknologier og web services
Erfaring eller interesse i security-by-design
Erfaring eller interesse i DevOps, Scrum, Kanban, Git og gerne Gitlab
Erfaring eller interesse i cloud – Gerne AWS og Azure
En holdning til hvad der er god kode, og kan skrive kode af høj kvalitet

Gyldendal tilbyder dig
Du får en stilling med store frihedsgrader, et spændende og udviklende job, hvor du i høj grad kan være med til at påvirke din hverdag, en stor faglig og social berøringsflade i et uformelt arbejdsmiljø præget af positivitet og arbejdsglæde samt en plads i en afdeling, der tager fælles ansvar for at løse opgaverne bedst muligt.

Om os
Gyldendal A/S blev grundlagt i 1770 og er Danmarks ældste og største forlag. Gyldendal A/S tæller også datterselskaberne Rosinante & Co, Guide2Know, Systime, MentorDanamark og Publizon. 
I Gyldendal får du en alsidig og kreativ arbejdsplads med mange forskellige medarbejderprofiler. Det fælles kendetegn på tværs af organisationen er en høj grad af arbejdsrelateret stolthed såvel som indlevelse og engagement i sit arbejde samt en menneskeorienteret tilgang, hvor man på en og samme tid vil hinanden og forretningen det bedste.

Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser ca. 380 medarbejdere. I hele koncernen er vi knap 550 ansatte. 

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Thomas Clausen på tlf. 2137 0781.

Søg jobbet 
Send din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i en samlet PDF til os på ansoegning5@gyldendal.dk. Vi holder samtaler løbende.