Skarp full stack .Net udvikler søges til dynamisk udviklingsteam

Vil du bygge videre på din udviklererfaring i et selvkørende team, som har høje ambitioner for både vores samarbejde og vores tekniske løsninger? Og hvor kollegaen med de bedste argumenter typisk får lov at sætte retningen? 

Gyldendal er et hus, hvor alle lever og ånder for at dele verdens bedste bøger og undervisningsmaterialer med danskerne. Husets redaktioner er specialister i litteraturen og undervisningen inden for hver deres fagområde, og det er udviklingsafdelingens fremmeste opgave at understøtte forretningen.

Hos Gyldendal har vi derfor opbygget et dynamisk udviklermiljø, hvor opgaverne spænder vidt – og hvor du får lov at træffe beslutninger i kraft af din viden og erfaring. 

Træd ind i en kompetent udviklingsafdeling
Du bliver del af en udviklingsafdeling, der består af 11 udviklere og arkitekter, som håndterer en stor kompleks systemportefølje. Du bliver også en del af IT-afdelingens 45 ansatte. Vi arbejder både med application management, softwareudvikling, store projekter samt drift og udvikling af vores IT-platforme. Vi tilstræber at arbejde så agilt som muligt, hvilket blandt andet indebærer sprints og fokus på leverancer. Det er i høj grad en teamøvelse at levere solide, funktionelle løsninger til forretningen. 

Sæt din .NET-erfaring i spil
Sammen med teamet får du ansvar for softwareløsninger, som sigter mod både Gyldendals slutkunder samt interne produktionssystemer. Du kommer til at arbejde fullstack med forskellige .NET-applikationstyper – fra websites og webservices til konsolapplikationer og Windows-services. 
Der vil være et element af kode i jobbet, men hovedsageligt i den første fase af udviklingen, og dit hovedfokus vil være på arketiktur og softwaredesign. Herefter overleverer du til vores internationale partner, som du også får et tæt samarbejde med i forbindelse med at færdiggøre løsninger. 

Dygtig udvikler med fokus på både front- og backend, udvikling og drift
Vi stiller ingen krav til, at du kommer med en bestemt uddannelse, så længe du har den tekniske erfaring til at kunne løse udviklings- og driftsopgaverne. Vi forventer, at du har gåpåmod og lyst til at engagere dig – både i opgaven samt afdelingen og teamet. Du har blik for at skabe de rigtige tekniske løsninger i kombination med at levere til forretningen. Det er alfa omega at: 
Du har solid erfaring med C# på .NET og SQL Server
Du er vant til at arbejde med Microsoft-udviklingsværktøjer
Du har en god forståelse for test, fra unit test til systemtest
Du balancerer behovet for både udvikling og drift
Du har en positiv tilgang og let’s do it attitude

Det vil være en fordel hvis du har:
Erfaring eller interesse i full stack udvikling – med vægt på backend og databaser 
Erfaring eller interesse i hjemtagning af udvikling fra 3. part
Erfaring eller interesse i WEB-teknologier og web services
Erfaring eller interesse i security-by-design
Erfaring eller interesse i DevOps, Scrum, Kanban, Git og gerne Gitlab
Erfaring eller interesse i cloud – Gerne Azure og AWS
En holdning til hvad er god kode, og kan skrive kode af høj kvalitet

Gyldendal tilbyder dig
Du får en stilling med store frihedsgrader, en stor berøringsflade i et uformelt arbejdsmiljø præget af positivitet og arbejdsglæde samt gode faglige og personlige udviklingsmuligheder

Om os
Gyldendal A/S blev grundlagt i 1770 og er Danmarks ældste og største forlag. Gyldendal A/S tæller også datterselskaberne Rosinante & Co, Guide2Know, Systime og Publizon. 

I Gyldendal får du en alsidig og kreativ arbejdsplads med mange forskellige medarbejderprofiler. Det fælles kendetegn på tværs af organisationen er en høj grad af arbejdsrelateret stolthed såvel som indlevelse og engagement i sit arbejde samt en menneskeorienteret tilgang, hvor man på en og samme tid vil hinanden og forretningen det bedste.

Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser ca. 380 medarbejdere. I hele koncernen er vi knap 500 ansatte. 

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Thomas Clausen på tlf. 2137 0781.

Søg jobbet 
Send din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i en samlet PDF til os på ansoegning4@gyldendal.dk. Vi holder samtaler løbende.