Gyldendal søger medarbejder til Royaltyafdelingen

Har du flair for databaser, administration, dataprocesser og økonomi? Kunne du tænke dig at servicere Gyldendals rettighedshavere? Vi søger en engageret medarbejder til tiltrædelse snarest muligt.

Gyldendal er et hus, hvor alle lever og ånder for at dele verdens bedste bøger og undervisningsmaterialer med danskerne. Husets redaktioner er specialister i litteraturen og undervisningen inden for hver deres fagområde, og det er specialisterne i Royaltyafdelingens opgave at understøtte forretningen med at indfri denne ambition.

Hvem er vi?
Gyldendals Royaltyafdeling består af 8 fagligt stærke og engagerede royaltyspecialister, hvor fleksibilitet og et dynamisk samarbejde vægter højt. Vi sørger for afregning af rettighedsvederlag til forfattere, oversættere, illustratorer, eksterne forlag m.fl., når deres rettigheder bruges i udgivelser fra Gyldendal Forlag og Gyldendal Uddannelse. Royalty er en del af Koncernøkonomi, og vi arbejder alle sammen kontinuerligt på at optimere arbejds- og serviceprocesser.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
- Registrering af royaltyaftaler på baggrund af kontrakter for de enkelte udgivelser
- Registrering af data vedr. rettighedshavere
- Behandling af data vedr. salget af bøger og håndtering af processer frem mod royaltyafregninger til rettighedshaverne
- Bogføring og betaling af honorarer og garantibeløb
- Kommunikation med danske og udenlandske rettighedshavere og blandt andet at guide rettighedshaverne i brugen af vores webportal
- Varierende administrative opgaver

Du er en mulig kandidat, hvis…
Du tidligere har arbejdet med registrering og søgning i databaser og har en forståelse for økonomi og bogføring samt 3-5 års erfaring med administration. Vi forventer, at du er rutineret bruger af Excel, har kendskab til brug af et økonomisystem, og erfaring med royaltysystemet Schilling Royalty vil være et plus. Vi ser det desuden som en fordel, hvis du har kendskab til rettigheder og royaltybetaling og har en personlig interesse i litteratur.

Du skal kunne kommunikere ubesværet med såvel rettighedshaverne som med interne samarbejdsrelationer, og vi forventer, at du har gode engelsk- og danskkundskaber.
Vi leder efter en medarbejder, der kan arbejde selvstændigt, systematisk og kan efterleve høje krav om korrekt datahåndtering. Samtidig skal du indgå aktivt i et teamsamarbejde, hvor fleksibilitet og dynamik er afgørende.

Hvad tilbyder vi?
Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder, et godt arbejdsmiljø i Royaltyafdelingen og en inspirerende arbejdsplads med engagerede kollegaer og mange sociale arrangementer. Desuden har vi attraktive personalegoder (pension, sundhedsforsikring, massage, fitness, personaleforeninger, kantineordning etc.).

Vil du vide mere?
Så er du velkommen til at kontakte royaltychef Tine Eilskov på telefon 3375 5539 eller mail RGTE@gyldendal.dk.

Din ansøgning
Send din ansøgning og CV i en samlet PDF-fil til ansoegning4@gyldendal.dk senest 18. august. Vi behandler indkomne ansøgninger løbende.
 
Om Gyldendal
Gyldendal blev grundlagt i 1770 og er landets ældste og største forlag samt førende udgiver af skøn- og faglitteratur for voksne og børn og af materialer til undervisning på alle niveauer. Gyldendal A/S tæller ud over Gyldendal Forlag og Gyldendal Uddannelse også datterselskaberne Rosinante&Co, Guide2Know, Systime, MentorDanmark og Publizon.

I Gyldendal får du en alsidig og kreativ arbejdsplads med mange forskellige medarbejderprofiler. Det fælles kendetegn på tværs af organisationen er en høj grad af arbejdsrelateret stolthed såvel som indlevelse og engagement i arbejdet samt en menneskeorienteret tilgang – og sidst, men ikke mindst en stor kærlighed til bøger.

Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser omkring 380 medarbejdere. I hele koncernen er vi knap 550 ansatte.