Gyldendal søger erfaren UX’er til Gyldendal Uddannelse

Vil du hjælpe os med at sætte brugerne og deres behov i centrum? Er du en detaljeorienteret og proaktiv UX’er med lyst til at skabe fremtidens digitale brugergrænseflader til danske lærere og skoleelever? Og kan du lide at arbejde SCRUM baseret i tæt samarbejde med forretningen? Så er det dig, vi søger!

Det kan du forvente af stillingen
Som UX’er i Gyldendal Uddannelse bliver du en del af et nyetableret Scrum team, hvor du sammen med PO, Scrum Mastere, UX’er, testere og vores udviklingsteam, får en vigtig rolle i den daglige udvikling af nye produkter samt videreudvikling af eksisterende platforme.

Dine ansvarsområder vil være at:
- Sørge for ensartethed på tværs af Gyldendal Uddannelses produkter og services.
- Sikre løbende forståelse af brugerbehov, herunder omdanne indsigter til konkrete løsninger.
- Ansvarlig for at definere og vedligeholde designguideline på tværs af vores produktportefølje.
- Deltage i datadreven optimering og udvikling, hvor du er med til at identificere områder, der kan forbedres.
- Udvikle wireframes, mock-ups og prototyper, samt udvikle visuelt design af digitale brugergrænseflader.
- Etablere et nyt designsystem, der går på tværs af Gyldendal Uddannelse.
  
Du er bindeleddet mellem forretningen og vores team af arkitekter, udviklings- og Q&A testere. Det er dig, der oversætter forretningen og slutbrugernes behov til konkrete krav og specifikationer til projektleverancer. Som UX’er er du i samarbejde med PO med til at afstemme forventningerne mellem forretningen og leverandørerne – og danne grundlaget for at følge op på kravopfyldelse og kvalitet. 

Det forventer vi af dig
Du har en relevant videregående uddannelse inden for spændingsfeltet mellem IT og forretning. Du har erfaring med at etablere designsystemer, der vil kunne løfte den overordnede brugeroplevelse på tværs af Gyldendal Uddannelse. Hertil kommer, at du er dygtig til at kommunikere og god til at skabe relationer i vores forretning, såvel som med leverandører og vores samarbejdspartnere.

Du er analytisk funderet, din arbejdsform er struktureret, og du tænker i sammenhænge mellem løsninger. Det er vigtigt, at du arbejder selvstændigt, kan tage ansvar og udfører aftalte opgaver til tiden. Du er en team-player og er serviceminded overfor dine kollegaer, både i og uden for afdelingen.

Kvalifikationer og spidskompetencer
- Du har fingeren på pulsen, og et grafisk øje når det kommer til digital design og UI’s.
- Du har som UX’er flere års praktisk erfaring med brugercentret design, usability og brugertest. 
- Du har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk, både på skrift og i tale.
- Du har solid forretningsmæssig og kommerciel forståelse.
- Du har gode formidlingsevner på alle niveauer i organisationen.
- Du er stærk på metoder og god til at drive processer samt sørger for, at fastsatte mål opnås.
- Du har kendskab og/eller erfaring med Sketch, Adobe XD, og lignende.

Gyldendal tilbyder dig
Du tilbydes en stilling med store frihedsgrader, en stor berøringsflade i et uformelt miljø, samt gode faglige og personlige udviklingsmuligheder. Yderligere tilbyder Gyldendal en lang række af personalegoder som f.eks. erhvervskort til DSB/Metro, personale- og kunstforening, sociale arrangementer og meget mere.

Send din ansøgning og CV samt relevante bilag i en samlet PDF til os på ansoegning2@gyldendal.dk Tiltrædelse vil være hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil.

Vil du vide mere?
Spørgsmål vedrørende stillingen skal stilles til Projektchef Henrik Caspersen på mobil: 2062 2224.

Om Gyldendal
Gyldendal A/S blev grundlagt i 1770 og er landets ældste og største forlag, der tilstræber at fastholde og udbygge sin markedsposition som landets førende udgiver indenfor litteraturens verden. Dette sker i et dynamisk samspil mellem tradition og fornyelse, i forståelse for den kulturelle og demokratiske arv, i åbenhed over for bogmarkedets udvikling og for nye udtryksformer og medier – og ved fortsat at stille høje krav til kvalitet, mangfoldighed, redaktionel omhu og markedsføring.
Gyldendal A/S tæller også datterselskaberne Guide2Know, Systime, MentorDanmark og Publizon.
Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser ca. 380 medarbejdere. I hele koncernen er vi knap 500 ansatte.