Gyldendal søger en AX Application Specialist/udvikler

Er du en haj til at konfigurere AX? Ønsker du at arbejde i feltet mellem IT og økonomi, og vil du være med til at brede AX ud i hele Gyldendal-koncernen?

Gyldendal er et hus, hvor alle lever og ånder for at dele verdens bedste bøger og undervisningsmaterialer med danskerne. Husets redaktioner er specialister i litteraturen og undervisningen inden for hver deres fagområde, og det er IT-afdelingens fremmeste opgave at understøtte forretningen.

Vi søger en AX Application Specialist til IT-afdelingen, der med sikker hånd kan foretage konfigurationsændringer i AX2012 og som konstant kan have et øje for forbedringer og værdiskabelse både på IT og forretningssiden.

Udvikler med interesse for support og vedligeholdelse
Du vil, i tæt samarbejde med både ledere og medarbejdere i IT og Økonomi, være ansvarlig for den daglige drift og løbende udvikling af vores AX2012 (R3) platform til økonomistyring. Dit kendskab og dine evner til at konfigurere AX, vil gøre dig til et naturligt bindeled i beslutninger vedrørende drift, udvikling og support af vores AX-platform i overensstemmelse med forretningens behov og Gyldendals strategi på området.

Afhængigt af dine ønsker og kvalifikationer vil der på sigt være mulighed for at udvide din systemportefølje eller din rolle. Vi arbejder blandt andet også med MS CRM og PowerBI.

Ansvar og arbejdsopgaver
- I samråd med IT og Økonomi omsætter du behov til løsninger
- Håndtering af design, udvikling og support på AX2012
- Fejl og ændringshåndtering i samarbejde med både interne som eksterne partnere
- Projektkoordinering af mindre udviklingsopgaver i tæt samarbejde med vores Application Manager på området. Deltagelse i større udviklingsprojekter og udrulninger
- Planlægning og gennemførsel af test
- Dokumentation og vedligehold af både drifts- og systemprocesser
- Sikre at AX lever op til compliance og sikkerhed på både interne og eksterne niveauer

Kvalifikationer
- Du har en relevant baggrund med dokumenteret erfaring i at tilrette og tune på AX2012
- Du befinder dig godt med at arbejde i teams
- Du har stor erfaring med de enkelte moduler i AX, særskilt Finance og Projektmodul
- Du har stor erfaring med ERP-løsninger og samarbejde med både IT og økonomiafdelinger
- Du har erfaring med applikationsdrift og eventuelt en udviklerbaggrund
- Du vil få et stort, selvstændigt ansvarsområde under systemchefen, og det er derfor vigtigt at du arbejder resultatorienteret med dine opgaver.

Vi forventer, at du løbende har fingeren på pulsen i forhold til at spotte trends og forbedringer af det eksisterende.

Gyldendal tilbyder dig
Du bliver en del af system-teamet, som består af 14 kollegaer, der på forskellige måder arbejder med at udvikle og vedligeholde Gyldendal koncernens systemer. 

Du får en stilling med store frihedsgrader, et spændende og udviklende job, hvor du i høj grad kan være med til at påvirke din hverdag, en stor faglig og social berøringsflade i et uformelt arbejdsmiljø præget af positivitet og gode, dedikerede kollegaer.

System-teamet er en del af Gyldendals IT-afdeling består af ca. 40 medarbejdere, som arbejder både med application management, softwareudvikling, store projekter samt drift og udvikling af vores IT-platforme. Vi er en dynamisk afdeling med mange kompetencer og afvekslende arbejdsopgaver, og som tager et fælles ansvar for at løse opgaverne bedst muligt.

Om Gyldendal
I Gyldendal får du en alsidig og kreativ arbejdsplads med mange forskellige medarbejderprofiler. Det fælles kendetegn på tværs af organisationen er en høj grad af arbejdsrelateret stolthed såvel som indlevelse og engagement i sit arbejde samt en menneskeorienteret tilgang, hvor man på en og samme tid vil hinanden og forretningen det bedste.

Gyldendal A/S blev grundlagt i 1770 og er Danmarks ældste og største forlag. Gyldendal A/S tæller også datterselskaberne Rosinante & Co, Guide2Know, Systime, MentorDanmark og Publizon. 

Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser ca. 380 medarbejdere. I hele koncernen er vi knap 550 ansatte. 

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte IT-Systemchef Lars Miss på tlf. 51 99 91 91.

Søg jobbet
Send din ansøgning og CV i en samlet PDF-fil til ansoegning3@gyldendal.dk. Vi afholder samtaler løbende.
og tiltrædelse er hurtigst muligt.