Gyldendal Forlag søger erfaren og kreativ marketingprojektleder

Vil du være med til at stå i spidsen for markedsføringen af noget af den stærkeste litteratur, der udgives i Danmark? Bliver du motiveret af at arbejde dedikeret med strategiske marketingtiltag? Og har du lyst til at være en del af en engageret og ambitiøs presse- og marketingafdeling?  

Gyldendal Forlag søger en erfaren og kreativ marketingprojektleder, der skal stå i spidsen for markedsføring af både digitale og analoge udgivelser fra det skønlitterære område. Herudover skal marketingprojektlederen bidrage til den generelle strategiske udvikling af Gyldendal Forlags markedsføringsaktiviteter.

Du bliver en del af en erfaren og ambitiøs presse- og marketingafdeling, hvor vi har fokus på at udvikle os i takt med de nye forbrugsmønstre, vi ser indenfor litteraturen, og udfordre os selv på, hvordan vi får læselysten til at trives i Danmark.   

I det daglige vil du, i tæt dialog med redaktionen og resten af den kommercielle afdeling, være ansvarlig for at sikre, at alle udgivelser lanceres, så de opnår den bedst mulige udnyttelse af deres kommercielle potentiale både i BtB og BtC kanaler. 

DU FÅR ANSVARET FOR AT …
- Arbejde med markedsføringen af udgivelser på taktisk og strategisk niveau. 
- Skabe engagerende og aktiverende indhold på tværs af kanaler.
- Have fokus på test, konvertering og tydelige forretningsmål på dine indsatser og kampagner.
- Følge op på dine kampagner og sikre evaluering i det øvrige marketingteam og relevante stakeholders.
- Styre marketingbudgettet for de udgivelser, du har ansvaret for.

DU ER EN MULIG KANDIDAT, HVIS DU…
- Brænder for litteratur - både bøger og lyd - og har lyst til at sætte dig ind i alle de udgivelser, du skal arbejde med. 
- Følger den digitale udvikling og har helt styr på det bedste digitale kanalmix. 
- Har erfaring med at udvikle og producere rigtig godt videocontent. 
- Er vant til at arbejde med kommercielle partnerskaber og har et godt netværk bygget op allerede.
- Er særdeles god til at lave kampagnepræsentationer og har det godt med at præsentere for en større forsamling. 
- Kan arbejde i Adobe-pakken fx InDesign og Premier Pro.
- Har tre til fem års erfaring som marketingprojektleder og kan dokumentere, at du har skabt stærke kommercielle resultater.
- Måske har erfaring fra medie- eller kulturbranchen, men det er ikke en forudsætning.

DERFOR SKAL DU SØGE…
- Du får mulighed for at samarbejde med nogle af de absolut bedste i branchen - både i form af kollegaer og forfattere. 
- Du får mulighed for at påvirke, hvordan Gyldendal forbliver lige så relevant nu, som vi har været det i snart 250 år. 
- Du kommer til at arbejde med et område, der er i vækst.
- Du får stor frihed til at skabe resultater. Her er intet hugget i sten, hvis du har dine argumenter i orden. 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Presse- og marketingchef Lisbet Stolberg på telefon: 29 99 70 80 eller per lst@gyldendal.dk.

DIN ANSØGNING
Send din ansøgning og dit CV i en samlet PDF samt eksempler på kampagner, film og kommercielle resultater, du har lavet, til os på e-mail: ansoegning1@gyldendal.dk, hurtigst muligt. Samtaler vil finde sted løbende.

OM GYLDENDAL
Gyldendal blev grundlagt i 1770 og er dermed landets ældste og største forlag. Gyldendal A/S tæller også datterselskaberne Guide2Know, Systime, MentorDanmark og Publizon.

I Gyldendal får du en alsidig og kreativ arbejdsplads med mange forskellige medarbejderprofiler. Det fælles kendetegn på tværs af organisationen er en høj grad af arbejdsrelateret stolthed såvel som indlevelse og engagement i arbejdet samt en menneskeorienteret tilgang – og sidst men ikke mindst en stor kærlighed til bøger.

Du får din daglige gang i Klareboderne i indre København i Gyldendals historiske lokaler, som huser ca. 380 medarbejdere. I hele koncernen er vi lidt over 500 ansatte.