Marketingprojektleder til Gyldendal Forlag

Gyldendal søger en kvalitetsbevidst og detaljeorienteret marketingprojektleder, som besidder både kompetencerne, erfaringen og ambitionerne til at sikre effektiv udvikling og eksekvering af lanceringskampagner og målgrupperelevant indhold, som fanger læserne og præsenterer forlagets bøger optimalt.

Om Gyldendal
I snart 250 år har det været Gyldendals mission at levere kvalitet og mangfoldighed, kulturel og demokratisk debat samt kunst og underholdning til danske boglæsere – en målsætning, som i dag danner fundamentet for Gyldendals forretning. Forlaget blev grundlagt i 1770 ud fra netop denne filosofi. Gyldendal er Danmarks ældste forlag og en koncern, som er dybt forankret i dansk kultur og litteraturhistorie. 

Koncernen Gyldendal A/S tæller en række divisioner, herunder Gyldendal Uddannelse, forlaget Rosinante&Co, undervisningsforlaget Systime samt Gyldendal Forlag. Stillingen som marketingprojektleder hos Gyldendal Forlag refererer direkte til marketingchefen, og de primære samarbejdspartnere tæller redaktører for de enkelte bøger, der skal markedsføres, samt kollegerne i salg, marketing og presse. 

Stillingen 
Som marketingprojektleder hos Gyldendal vil du blive ansvarlig for at lede marketingprojekter samt udvikle og eksekvere lanceringskampagner for bøger til forskellige målgrupper på tværs af kanaler. Du er ansvarlig for kampagnebudgetter samt for at sikre evaluering og opfølgning på egne kampagner. Det er derfor essentielt, at du tager ejerskab og er garant for, at projekter realiseres på den mest hensigtsmæssige måde. Du har et solidt kendskab til hele marketingværktøjskassen – med særlig specialisering i sociale og digitale medier. Og du ved, hvordan indhold og koncepter skal skæres for at bringe den enkelte bog sikkert ud til netop sine læsere. 
Som marketingprojektleder vil du indgå i tæt dialog med presse- og salgsafdelingen, redaktioner og forfattere samt stå for koordinering af bidrag fra kolleger i presse, salg og marketing. 

Din profil 
For at komme i betragtning til stillingen som marketingprojektleder hos Gyldendal er det væsentligt, at du:

- kommer med et indgående kendskab til projektlederdisciplinen, som du ideelt set har 3-5 års erfaring inden for. 
- er en stærk marketingprofil med bred erfaring i kampagneudvikling og projektledelse.  
- besidder det erfaringsgrundlag og den faglige ballast, der skal til for naturligt at projektlede og få enderne til at mødes. 
- besidder en stor personlig og faglig gennemslagskraft 
- har et eminent overblik og kendskab til marketingpaletten – særligt de digitale marketingdiscipliner.
- har relevant erfaring inden for B2C-marketing, kampagneudvikling og -eksekvering samt produktion og eksekvering af indhold. Dertil ses erfaring med kampagner rettet mod børn og unge samt erfaring med influencer marketing som et stort plus. 
- har gode kommunikationskompetencer og er stærk i både mundtlig og skriftlig eksekvering, er velskrivende og arbejder med stor kreativitet. 
- har et avanceret koordineringsgen, er i stand til at byde ind med kvalificerede input til processerne. 
- er kompromisløs, når det kommer til grundighed og kvalitet. 
- navigerer naturligt i spændingsfeltet mellem teamwork, selvstændighed og effektiv beslutningstagen.
- forstår at koble idéer og strategi til handling
- motiveres af at skabe målbare og stærke resultater.

Interesseret?
Hvis du ønsker at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Jesper Christiansen på e-mail: jc@holmmarcher.dk eller mobil +45 2020 3736. Der kaldes løbende til samtale. Opslaget vil blive fjernet, når den rette kandidat er fundet.