Stegt flæsk med persillesovs

Her er en bog med alle opskrifterne fra det danske køkken i sin mest rene og traditionelle udgave. Lige til at gå til! Med Stegt flæsk med persillesovs kan enhver gå bedstemor i bedene - med sikker succes.

Vi spiser gerne mad fra alle verdensdele, og interessen for at lave eksotisk mad boomer. De fleste børn er fortrolige med pizza og pasta, chili con carne og curryretter fra Indien. Men hvad med det gamle danske køkken? Skal de ikke kende dem? De elskede retter, som dufter skønt af barndom og familiehøjtider, solfyldte somre og snedækkede vintre. Trine Gregorius har i sin charmerende og gennemillustrerede bog samlet en række af de mest traditionsrige og elskede retter - lige fra frikadeller og flæskesteg (med sprød svær) til citronfromage og stikkelsbærgrød. Der er forretter, hovedretter og desserter - og dertil opskrifter på tilbehøret, der sætter prikken over i'et.

  • Antal sider160
  • Højde248 mm
  • Bredde178 mm
  • Dybde14 mm
  • Vægt496 g
  • FormatIndbundet
  • ISBN9788763841269
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato02.11.2015

Køb eksempelvis bogen hos:

Forfatter

Trine Gregorius

Trine Gregorius er journalist og mediecoach. Hun har tidligere været redaktør på BT, samt i en lang årrække været ansat på DR, bl.a. som journalist på Radioavisen samt på P3 som studievært på Kronsj.Trine Gregorius har blandt andet skrevet romanen Den som tier (1998), flere kogebøger samt bidrag til antologier og novellesamlinger.
Siden 2003 har Trine Gregorius arbejdet freelance som foredragsholder og som medietræner for bl.a. tidl. miljøminister Karen Ellemann. Hun blev i 2008 udnævnt som socialdemokratisk medlem af DRs bestyrelse.

Bøger i samme genre