Trine Gregorius

Stegt flæsk med persillesovs

og alle de andre danske livretter

199,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788763841269
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 02-11-2015
  • Sideantal : 160
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Lonnie Hamborg

Her er en bog med alle opskrifterne fra det danske køkken i sin mest rene og traditionelle udgave. Lige til at gå til! Med Stegt flæsk med persillesovs kan enhver gå bedstemor i bedene - med sikker succes.

Vi spiser gerne mad fra alle verdensdele, og interessen for at lave eksotisk mad boomer. De fleste børn er fortrolige med pizza og pasta, chili con carne og curryretter fra Indien. Men hvad med det gamle danske køkken? Skal de ikke kende dem? De elskede retter, som dufter skønt af barndom og familiehøjtider, solfyldte somre og snedækkede vintre. Trine Gregorius har i sin charmerende og gennemillustrerede bog samlet en række af de mest traditionsrige og elskede retter - lige fra frikadeller og flæskesteg (med sprød svær) til citronfromage og stikkelsbærgrød. Der er forretter, hovedretter og desserter - og dertil opskrifter på tilbehøret, der sætter prikken over i'et.

Læs mere

Stegt flæsk med persillesovs

og alle de andre danske livretter

Her er en bog med alle opskrifterne fra det danske køkken i sin mest rene og traditionelle udgave. Lige til at gå til! Med Stegt flæsk med persillesovs kan enhver gå bedstemor i bedene - med sikker succes.

Vi spiser gerne mad fra alle verdensdele, og interessen for at lave eksotisk mad boomer. De fleste børn er fortrolige med pizza og pasta, chili con carne og curryretter fra Indien. Men hvad med det gamle danske køkken? Skal de ikke kende dem? De elskede retter, som dufter skønt af barndom og familiehøjtider, solfyldte somre og snedækkede vintre. Trine Gregorius har i sin charmerende og gennemillustrerede bog samlet en række af de mest traditionsrige og elskede retter - lige fra frikadeller og flæskesteg (med sprød svær) til citronfromage og stikkelsbærgrød. Der er forretter, hovedretter og desserter - og dertil opskrifter på tilbehøret, der sætter prikken over i'et.

Læs mere

199,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788763841269
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato :
  • Sideantal : 160
  • Oversætter :
  • Illustrator :  
  • Omslagsgrafiker : Lonnie Hamborg

199,95

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : Indbundet
  • isbn : 9788763841269
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 02-11-2015
  • Sideantal : 160
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Lonnie Hamborg

Stock : 0 IsEbook : False IsSoundBook : False SampleUrl :

Tilmeld dig vores nyhedsbrev