Beretninger fra fremmede køkkener

Læseprøve

Tag på gastronomisk eventyr med kokken Nikolaj Kirk, når han besøger folk i fremmede lande som Papua Ny Guinea, Grønland og Namibia. Fra bunden af alverdens bulede blikgryder rapporterer han med stor respekt om primitive folkestammers fantasifulde udnyttelse af naturens råvarer. Opskrifterne spænder fra komave med kalvefødder, stegte græshopper og myrer i jordnøddegrød.

  • Antal sider256
  • ISBN9788702128109
  • Udgave1
  • Udgivelsesdato14.10.2013

Køb eksempelvis bogen hos:

Bøger af samme forfatter

Forfatter

Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk behøver vist ingen nærmere præsentation. Han er danskernes Jamie Oliver og kendt for at lave mad i øjenhøjde med en meget bred målgruppe. Sammen med kokke-kollegaen Mikkel Maarbjerg - tidligere stjernekok på Kommandanten og Ensemble - driver Nikolaj Kirk en lille gastronomisk biks kaldet 'Kirk + Maarbjerg Kulinarisk Studie'. Firmaet beskæftiger sig med foredrag og rådgivning indenfor mad og gastronomi, udgivelse af kogebøger, konceptudvikling, teambuilding, kogekurser m.m.

Bøger i samme genre