Kristine Marie Jensen

Frøken Jensens Kogebog

Siden 1901

49,00

  • Læs udsnit af bogen
  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : e-bog
  • isbn : 9788702216257
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 13-06-2016
  • Sideantal : 0
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Per-Ole Lind

Alle kender Frøken Jensen, men kun for hendes kogebøger. I dag ville hun nok have været single og iværksætter, men hun levede 1858 til 1923, så i stedet blev hun en dygtig husbestyrerinde (hos familien Melchior i København) og bestsellerforfatter til Frøken Jensens Kogebog. Bogen udkom første gang i 1901 og var tænkt som en hjælp til de piger og kvinder, der var ansat til at sørge for husholdningen hos andre, og som skulle klare madlavning og servering 3 gange om dagen, hverdage, selskaber og madbudget. Kogebogen blev omgående en succes og nåede at komme i 27 oplag, alene mens Frøken Jensen levede.

Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg på 42 af hendes bedste opskrifter på syltning af både surt og sødt.

  • Syltede agurker, asier, græskar, tyttebær, rødbeder, løg, tomater m.m.
  • Chutney, pickles, kapers og kompot
  • Syltetøj, marmelader og gelé af jordbær, hindbær, brombær, rabarber, stikkelsbær m.m.
  • Syltede hyben, mirabeller, blommer og kvæder
  • Saft af ribs, solbær, rabarber, hyldeblomst og hyldebær

Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Frøken Jensen hjælper med sikre opskrifter, der giver god mad på bordet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families ønsker og madvaner.

Læs mere
  • Læs udsnit af bogen

Frøken Jensens Kogebog

Siden 1901

Alle kender Frøken Jensen, men kun for hendes kogebøger. I dag ville hun nok have været single og iværksætter, men hun levede 1858 til 1923, så i stedet blev hun en dygtig husbestyrerinde (hos familien Melchior i København) og bestsellerforfatter til Frøken Jensens Kogebog. Bogen udkom første gang i 1901 og var tænkt som en hjælp til de piger og kvinder, der var ansat til at sørge for husholdningen hos andre, og som skulle klare madlavning og servering 3 gange om dagen, hverdage, selskaber og madbudget. Kogebogen blev omgående en succes og nåede at komme i 27 oplag, alene mens Frøken Jensen levede.

Fra Frøken Jensens Kogebog får du her et udvalg på 42 af hendes bedste opskrifter på syltning af både surt og sødt.

  • Syltede agurker, asier, græskar, tyttebær, rødbeder, løg, tomater m.m.
  • Chutney, pickles, kapers og kompot
  • Syltetøj, marmelader og gelé af jordbær, hindbær, brombær, rabarber, stikkelsbær m.m.
  • Syltede hyben, mirabeller, blommer og kvæder
  • Saft af ribs, solbær, rabarber, hyldeblomst og hyldebær

Frøken Jensens Kogebog har været grundkogebogen i danskernes hjem siden 1901, og over en million har købt og brugt den. Frøken Jensen hjælper med sikre opskrifter, der giver god mad på bordet. Kogebogen er revideret, så den passer til den moderne families ønsker og madvaner.

Læs mere

49,00

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : e-bog
  • isbn : 9788702216257
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato :
  • Sideantal : 0
  • Oversætter :
  • Illustrator :  
  • Omslagsgrafiker : Per-Ole Lind

49,00

  • Tilføj til ønskeliste
  • Flere detaljer
  • Type : e-bog
  • isbn : 9788702216257
  • Udgave : 1
  • Udgivelsesdato : 13-06-2016
  • Sideantal : 0
  • Oversætter :
  • Illustrator :
  • Omslagsgrafiker : Per-Ole Lind

Stock : 0 IsEbook : True IsSoundBook : False SampleUrl : http://samples.pubhub.dk/9788702216257.epub